Рубрики
МЕНЮ
Таисия Ерохина
Мікрохвильовка — справжня паличка-виручалочка на будь-якій кухні. З її допомогою можна не тільки розігрівати страви, а й готувати. При чому дуже смачні та красиві десерти. Рецептом шоколадного торта-десятихвилинки поділився портал "Гастроном".
Фото: Гастроном
Знадобляться такі інгредієнти: 120 г темного шоколаду з вмістом какао від 55%, 35 г вершкового масла, три яйця, 35 г цукру, 70 г арахісової пасти, 35 г подрібненого мигдалю, 30 г борошна, 0,5 ч. л. розпушувача і сіль.
Поламати шоколад на рівні шматочки. Вершкове масло розділити на три частини. Викласти масло і шоколад в посуд, яка підходить для НВЧ, закрити кришкою і готувати в мікрохвильовці при потужності 600 Вт одну хвилину.
Вийняти посуд з печі. Додати інші інгредієнти один за іншим, постійно помішуючи шоколадну масу і доводячи до однорідної консистенції силіконовим скребком. Накрити кришкою, так щоб виходило повітря з посуду. Готувати у мікрохвильовій печі при потужності 600 Вт п'ять хвилин.
Залишити торт на п'ять хвилин, не відкриваючи кришку. Витягти з посуду за допомогою силіконового скребка. Прикрасити цукровою пудрою, шоколадом або горіхами.
Раніше ми розповіли вам, як приготувати в мікрохвильовці хрусткі овочеві чіпси.
Новини