Головна Новини Дозвілля рецепти Смачно і корисно: як приготувати морквяні котлетки
commentss НОВИНИ Всі новини

Смачно і корисно: як приготувати морквяні котлетки

Ці котлети порадують вас вишуканим смаком

26 листопада 2020, 12:00
Поділіться публікацією:

Зі звичайних бюджетних овочів можна приготувати цікаві страви, які неодмінно порадують вас незвичайним смаком і приємним ароматом. Наприклад, спробуйте морквяні котлетки, які прості в приготуванні й дуже корисні. Що потрібно для рецепта?

Смачно і корисно: як приготувати морквяні котлетки

фото: povar

Інгредієнти: 4 середні моркви, 2 яблука, ½ склянки молока, 1 яйце, 2 ст. л. манної крупи, 2 ст. л. вершкового масла, сметана, сіль, цукор (на смак), рослинна олія (для смаження) і панірувальні сухарі.

Спосіб приготування: візьміть моркву, помийте її, очистьте і натріть на тертці. Яблука очистьте від шкірки й наріжте маленькими кубиками. Поставте на плиту сотейник, додайте олію і потім в ньому томіть моркву 3-5 хвилин, не забуваючи помішувати. Потім додайте туди молоко і тушкуйте 3-5 хвилин. Далі в сотейник закиньте яблука, манну крупу, сіль, цукор. Ретельно перемішайте інгредієнти, варіть ще хвилини 2. Коли маса охолоне, вбийте туди яйце і перемішайте до однорідної консистенції.

Отриману масу розділіть на 7-8 кульок однакового розміру в формі котлети, обваляйте їх в панірувальних сухарях. Поставте сковороду на вогонь, додайте рослинної олії та обсмажте котлети до рум'яної скоринки з двох сторін. Подавайте страву на стіл разом зі сметаною. Смачного!

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як приготувати гречані котлети з сиром.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини