Рубрики
МЕНЮ
Ольга Чародий
Як приготувати млинці з гарбуза швидко та просто? Ми дізналися та розповідаємо вам! Збережіть цей рецепт і насолоджуйтесь оладками гарбуза. Зверніть увагу, що такі оладки можна смажити й на сухій сковороді, тоді не знадобиться олія. А щільність регулюйте борошном, адже все залежить від сорту гарбуза та його соковитості.
Рецепт - фото з відкритих джерел
Оладки з гарбуза
Інгредієнти:
Гарбуз – 500 г.
Борошно — 30 г.
Яйця – 1 шт.
Сіль на смак.
Рослинна олія для смаження – 1 ст. л.
Спосіб приготування гарбузових оладок:
Гарбуз помийте й очистіть від шкірки та насіння. Натріть гарбуз на тертці.
Додайте до гарбуза яйце та сіль.
Просійте борошно.
Добре розмішайте всі інгредієнти до однорідного тіста.
Розігрійте сковороду на середньому вогні. Налийте олію. Її теж добре прогрійте, щоб оладки не прилипли. Якщо ви смажите їх без олії, то краще вибрати сковороду з антипригарним покриттям.
Викладайте тісто ложкою на сковороду, формуючи круглі оладки.
Обсмажуйте оладки з обох боків до золотистої скоринки на невеликому вогні, по кілька хвилин з кожного боку.
Готові оладки зніміть зі сковороди та одразу ж подавайте до столу. Смачного!
Нагадаємо, яблучний пиріг на кефірі — смачна страва, яку можна з легкістю приготувати на сніданок. А всі інгредієнти пирога можна знайти у своєму холодильнику. Крім того, яблука – не лише смачний фрукт, а ще й корисний. Вони складаються з великої кількості клітковини та води, тому здатні позбавити людину від почуття голоду. Крім того, в яблуках містяться корисні речовини – вітамін С, калій і вітамін К. Відомий шеф-кухар Євген Клопотенко розповів, як швидко приготувати яблучний пиріг на кефірі, щоб він вийшов максимально повітряним і смачним.
Новини