Рубрики
МЕНЮ
Светлана Шкурупий
Приготуйте ситну і корисну закуску за лічені хвилини. Помідори, фаршировані рисом, порадують прекрасним смаком і зовнішнім виглядом. Вони соковиті, яскраві та корисні. Рецептом страви поділилося видання Smak.
Інгредієнти: 6 помідорів, 2 ст. л. оливкової олії, 1 цибуля, 2 скибочки шинки, 100 г рису, 300 мл курячого бульйону, 3 ст. л. хлібних крихт і 3 ст. л. натертого сиру чедер.
Спосіб приготування: Помідори необхідно помити та акуратно зрізати верхівку, очистивши від м'якоті (її дрібно нарубати). Візьміть сковорідку, налийте оливкову олію та обсмажте в ній цибулю до золотистого кольору. Додайте шматочки шинки, ретельно перемішайте, а потім додайте рис і тушкуйте все інгредієнти протягом 1-2 хвилини. Залийте їх курячим бульйоном, додайте м'якоть помідорів і тушкуйте до тих пір, поки рис не вбере в себе всю рідину (15-20 хвилин). Надайте страві смак за допомогою солі, перцю або інших спецій.
Далі візьміть помідори та нафаршируйте їх рисовою сумішшю, помістіть їх на деко. Змішайте хлібні крихти з тертим сиром і посипте зверху. Відправте в духовку запікатися на 20 хвилин при температурі 180 градусів. Смачного!
Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як приготувати фаршировану картоплю.
Новини