Головна Новини Дозвілля рецепти Сирний соус за 1 хвилину: цей рецепт підкорить справжніх гурманів
commentss НОВИНИ Всі новини

Сирний соус за 1 хвилину: цей рецепт підкорить справжніх гурманів

Сирний соус можна купити в будь-якому продуктовому магазині, але можна приготувати його і в домашніх умовах

25 січня 2022, 01:01
Поділіться публікацією:

Звичайно, сирний соус можна купити в будь-якому продуктовому магазині, але можна приготувати його в домашніх умовах. Так він вийде набагато смачніше. Ми не знаємо людей, які були б байдужі до сирного соусу. І справжні поціновувачі не дадуть нам збрехати, що важко знайти ту саму ідеальну пляшечку в супермаркеті. Тому ми пропонуємо його приготувати самостійно. Простим рецептом поділилася фуд-блогерша Alina FooDee.

Сирний соус за 1 хвилину: цей рецепт підкорить справжніх гурманів

Рецепт - фото з відкритих джерел

Як приготувати сирний соус вдома?

Інгредієнти:

Вершкове масло – 10 грамів;

Молоко – 100 г;

Часник – 1 зубчик;

Плавлений сир для тостів – 130 г;

Цукор – 1/3 чайної ложки.

Спосіб приготування:

Вилийте в невелику каструлю молоко, туди додайте олію та натертий часник.

Пластинки плавленого сиру відправте в каструлю і додайте цукор.

Проваріть усі 1 хвилину, можна навіть не чекати закипання, адже такий соус з'їдається дуже швидко.

Не забудьте помішувати, поки соус остигає, щоб зверху не утворилася скоринка.

Такий сирний соус чудово підійде під м'ясо, рибу, картопля або просто на хліб.

Нагадаємо, що приготувати до вечері? Коли ввечері сім'я збирається за столом, щоб спробувати та поспілкуватися, то, звичайно, хочеться, щоб це було смачно, але швидко та просто. Швидкі рецепти – господаркам чудова підмога, і вони користуються великою популярністю. Ми пропонуємо вам рецепт, який, безумовно, вас порадує. Про це пише washingtonpost. Як приготувати: Зварити три яйця, охолодити, натерти на великій тертці і змішати з дрібно нарізаною зеленою цибулею. У муку|борошно| всипати сіль|соль| і розпушувач, додайте|добавляйте| ще 2 яйця, 250 г сметани і цукор, а потім збийте все до щільної однорідної консистенції. Замішати в тісто начинку, обсмажити пиріжки на сковороді, як оладки, і подавати зі сметаною.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини