Головна Новини Дозвілля рецепти Швидко і легко: рецепт домашнього грибного соусу
commentss НОВИНИ Всі новини

Швидко і легко: рецепт домашнього грибного соусу

Грибний соус - відмінне доповнення до багатьох других страв

16 жовтня 2020, 12:00
Поділіться публікацією:

Грибний соус — дуже смачний, легкий і ароматний, він має ніжний смак і підходить до багатьох другим страв. Такий соус простий в приготуванні, тому з ним впорається навіть кулінар-початківець. Рецептом грибного соусу поділилося видання "Единственная".

Швидко і легко: рецепт домашнього грибного соусу

грибний соус

Інгредієнти: 150 г печериць, 1 велика цибулина, 1 зубчик часнику, 50 г вершкового масла, 400 мл вершків 15%, 1,5 ст. л. борошна, 4 ст. л. рослинної олії сіль-перець (за смаком).

Спосіб приготування: почистьте цибулю і дрібно її наріжте, обсмажте на сковороді до золотистого кольору. Додайте нарізані пластинами гриби й подрібнений часник. Смажте до випаровування рідини. Перекладіть в блендер і трохи подрібніть.

На сухій сковороді обсмажте муку, додайте вершкове масло і ретельно перемішайте. Влийте вершки, варіть, помішуючи на повільному вогні до загусання. Далі додайте в сковороду грибну масу, спеції й варіть ще 1-2 хвилини.

Для приготування грибного соусу ви можете використовувати як білі, так і коричневі печериці. Для рецепта найкраще підходить рослинна рафінована олія, без запаху.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як приготувати домашній майонез.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини