Головна Новини Дозвілля рецепти Секретний рецепт ідеального класичного бісквіту
commentss НОВИНИ Всі новини

Секретний рецепт ідеального класичного бісквіту

Бісквіт легкий, повітряний та дуже ніжний

27 січня 2022, 00:05
Поділіться публікацією:

Дуже вдалий бісквіт, який завжди виходить, навіть у новачків, і жодних проблем з ним не виникне. Бісквіт легкий, повітряний та дуже ніжний!

Секретний рецепт ідеального класичного бісквіту

Рецепт - фото з відкритих джерел

Результат перевершує найсміливіші очікування, пише simplefoodrecipes.

Інгредієнти:

200 г пшеничного борошна

200 г цукру

5 яєць

5 г ванільного цукру

дрібка солі

Як приготувати ідеальний бісквіт:

Білки відокремити від жовтків. Жовтки збити зі 100 г цукру, додати щіпку солі. В окремій мисці збити білки, поступово додаючи ще 100 г цукру та ваніль. У білкову суміш виливаємо жовтки та акуратно перемішуємо, намагаючись не осадити білки.

У готову масу просіюємо муку|борошно| і акуратно перемішуємо. Викладаємо тісто у форму діаметром 20 см і відправляємо у попередньо розігріту духовку. Рознімну форму можна не змащувати, а просто вистелити дно пергаментом. В інших випадках змащуйте вершковим маслом лише дно форми, залишаючи краї сухими.

Випікаємо при температурі 160 ° C протягом 40 хвилин. Bon Appetit!

Нагадаємо, класичнмй печінковий торт знайомий багатьом з дитинства своїм незабутнім смаком. До того ж, мабуть, кожна господиня має свій фірмовий рецепт. Але на цей раз пропонуємо трохи адаптувати цю популярну закуску під закони здорового харчування. Печінковий торт звикли робити з прошарками з соусу майонезного, але такий варіант може не сподобатися шанувальникам правильного харчування або тим, хто любить порахувати калорійність страв. Фуд-блогерша Катя Мулл поділилася в Instagram рецептом смачного торта з курячої печінки та без майонезу. Спробуйте приготувати улюблений смак на новий лад.

Печінку помийте і відріжте всі прожилки, потім перекладіть в блендер разом з яйцями, вершками, борошном, що просіює, і приправами. Збийте до однорідної маси. На розігрітій сковороді посмажте млинці для торта. Дайте їм трохи охолонути. Тим часом приготуйте начинку. Для цього почистіть і натріть моркву на тертці, поріжте цибулю і добре обсмажте до золотистості. У сковороду додайте сметану, подрібнений часник та кріп. Можна збирати торт. Кожен млинець змастіть начинкою, а верхню можна присипати сиром. Готовий торт поставте на годину холодильник.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини