Головна Новини Дозвілля рецепти Рецепт ідеального сніданку: як приготувати сирники, які завжди виходять
commentss НОВИНИ Всі новини

Рецепт ідеального сніданку: як приготувати сирники, які завжди виходять

Популярний кухар розкрив секрет приготування ідеального завтра – сирників, які завжди виходять

21 червня 2020, 12:00 comments2183
Поділіться публікацією:

Один із смачних варіантів сніданку, звичайно ж, сирники. Якщо знати нюанси приготування цієї випічки, то ранкові ласощі вийдуть просто ідеальними. Здавалося б, готувати це блюдо простіше простого, але у кожної господині хоч раз "щось пішло не так". Популярний кухар Євген Клопотенко розкрив рецепт сирників, які завжди виходять.

Рецепт ідеального сніданку: як приготувати сирники, які завжди виходять

Для приготування класичних сирників потрібні такі інгредієнти: 400 г сиру, 1 яйце, 3 ст. л. борошна (і додатково для панірування), 3 ст. л. цукру (можна більше, хто любить більш солодкі сирники), 3-4 ст. л. соняшникової олії для смаження, 1 щіпка солі, 10 г ванільного цукру.

Перше, що потрібно зробити, перекласти сир (він повинен бути не кислим і вологим) в невелику скляну або пластикову миску. Туди додати дрібку солі, яйце, цукор і ванільний цукор.

Після цього всі інгредієнти в мисці потрібно перемішати до отримання однорідної маси. Для цього краще за все використовувати звичайну вилку або толкушку для картоплі.

Потім до отриманої сирної суміші додайте борошно. Зазначимо, що у випадку, якщо сир виявився досить мокрим, то можна додати ще одну столову ложку борошна. Однак переборщувати також не варто, а то сирники не вийдуть ніжними.

Далі вам треба змочити руки невеликою кількістю соняшникової олії і формувати з сирної маси невеликі кульки діаметром 3-4 см. Після кульки приплюсніть – повинні вийти гарні невеликі сирники. Потім запаніруйте сирники в борошні, так вони не втратять форму і зажаряться до апетитної скоринки.

Приступайте до смаження. Для цього розігрійте антипригарну сковорідку із 3-4 ст. л. соняшникової олії на середньому вогні. Важливо, щоб сковорідка для сирників була добре розігріта. Ще одна порада – не зменшувати вогонь при смаженні, це запорука ідеального прожарювання. Для того, щоб отримати красиву золотисту скоринку обсмажуйте сирники по 2-3 хвилини з кожного боку.

Зайве масло з сирників потрібно видалити, переклавши їх на паперовий рушник. При подачі сирники можна посипати цукровою пудрою, або ж додати варення чи сметану.

Раніше ми розповіли, як приготувати кабачковий млинцевий торт: рецепт закуски з кабачків для гурманів (ВІДЕО).



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини