Головна Новини Дозвілля рецепти Рецепт антипростудного морсу: корисно, ще й смачно
commentss НОВИНИ Всі новини

Рецепт антипростудного морсу: корисно, ще й смачно

На приготування двох літрів морсу знадобиться лише 20 хвилин

25 січня 2022, 23:25
Поділіться публікацією:

Пропонуємо вам чудовий варіант напою в сезон застуд. Крім того, цей антивірусний мікс ще й смачний. На приготування двох літрів морсу знадобиться лише 20 хвилин!

Рецепт антипростудного морсу: корисно, ще й смачно

Рецепт - фото з відкритих джерел

Інгредієнти:

Журавлина 300 г

Вода 2л

Цукор

Мед 2-3 л

Імбир 0,3 ч. л.

Як приготувати морс?

Ставимо на вогонь воду в каструлі, коли закипить, опускаємо туди промиті журавлини. З моменту закипання варимо буквально 5-7 хвилин, пише Радіо Maximum.

Додаємо цукор і мед, пробуємо на смак, журавлина ягода кисло-гірка, тому підганяємо на свій смак.

Знімаємо каструлю з вогню, проціджуємо через сито, потім протираємо ягоду. Макуха викидаємо. Вона нам не потрібна. Ставимо назад на вогонь. Доводимо до кипіння, додаємо імбир, кип'ятимо буквально 3-5 хвилин і знімаємо з вогню.

Налити в графин та остудити. Для лікування застуди краще приймати у теплому вигляді… А якщо це просто для профілактики, можна пити і в прохолодному. Здоров'я вам!

Нагадаємо, завтракати необхідно не тільки охолоджувати, але і смачно. Ділимося сьогодні з вами ідеєю сніданку, що вписується у всі закони правильного харчування. Буває, що залежався в холодильнику авокадо, а на думку зовсім нічого не спадає, що ж з нього можна приготувати? Крім, звичайно, згодом проїдаються бутерброди. Тоді цей рецепт, який опублікований на сторінці goodfood.gram в Instagram, стане вам у нагоді. Авокадо розріжте навпіл, витягніть кісточку, звільнивши місце для яйця. У половинку авокадо розбийте яйця, додайте сіль, перець та спеції. Викладіть нарізаний бекон та тертий сир. Запікайте у розігрітій до 200 градусів духовці 15 хвилин. Білок повинен запектися, а жовток залишатися рідким, так смачнішим. Порада! Тертий сир бажано додати, коли авокадо з яйцем будуть у гарячій духовці понад п'ять хвилин. У рецепті є бекон, його можна замінити лососем чи відвареною куркою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини