Рубрики
МЕНЮ
Ольга Чародий
Снідати треба не лише чудово, а й смачно. Ділимося сьогодні з вами ідеєю сніданку, що вписується у всі закони правильного харчування. Буває, що залежався в холодильнику авокадо, а на думку зовсім нічого не спадає, що ж з нього можна приготувати? Крім, звичайно, згодом проїдаються бутерброди. Тоді цей рецепт, який опублікований на сторінці goodfood.gram в Instagram, стане вам у нагоді.
Рецепт - фото з відкритих джерел
Авокадо, запечений із яйцем
Інгредієнти:
авокадо – 2 шт.;
яйця – 4 шт;
бекон – 30 г;
сіль, перець, спеції, зелень – на ваш смак;
сир твердий — на ваш смак.
Спосіб приготування:
Авокадо розріжте навпіл, витягніть кісточку, звільнивши місце для яйця.
У половинку авокадо розбийте яйця, додайте сіль, перець та спеції. Викладіть нарізаний бекон та тертий сир.
Запікайте у розігрітій до 200 градусів духовці 15 хвилин. Білок повинен запектися, а жовток залишатися рідким, так смачнішим.
Порада! Тертий сир бажано додати, коли авокадо з яйцем будуть у гарячій духовці понад п'ять хвилин. У рецепті є бекон, його можна замінити лососем чи відвареною куркою.
Нагадаємо, без салата "Шуба" важко уявити собі стіл святковий новорічний, тому що це смачно, просто і швидко приготувати. Але кухар Анатолій Добровольський розповів, як можна зробити страву ще й кориснішою. Салат виходить дуже калорійний через майонез, тому можна спробувати замінити в рецепті цей продукт. Що знадобиться для "Шуби"? Інгредієнти: 4 відварені бульби картоплі, 2 авокадо великого розміру, 300 г вершкового сиру, 2 середні відварені моркви, 300 г філе оселедця, 4 курячих яйця, 2 великі буряки, 1 червона цибуля, а також сіль, зелена цибуля (у Червона ікра.
Новини