Рубрики
МЕНЮ
Светлана Шкурупий
Порадуйте членів своєї сім'ї смачною домашньою випічкою. Приготуйте пудинг з гарбуза і сиру, який здивує своїм ароматом і корисними властивостями. Рецептом чудового десерту поділилося видання "Единственная".
Інгредієнти: 350 г гарбуза, 150 г сиру, 2 яйця, 80 г манки, 200 мл молока, 50 мл сметани, 1,5 ч. л. апельсинової цедри, 100 г цукру, ванільний цукор (1 пакетик), вершкове масло (для форми).
Спосіб приготування: Манку попередньо відваріть в молоці та дайте їй охолонути. Візьміть гарбуз, поріжте його на середні шматочки й відваріть 5-8 хвилин. Злийте воду й остудіть гарбуз. За допомогою блендера збийте сир, яйця, сметану і половину цукру, потім додайте остиглу манку і знову збийте. Перекладіть масу в окрему миску. Далі помістіть в блендер зварений гарбуз, цедру апельсина, цукор і ванільний цукор і збийте всі інгредієнти до однорідності.
Розігрійте духовку до 180 градусів. Змішайте гарбузову масу з сирною і відправте в форму для запікання, попередньо змастивши її вершковим маслом. Відправте десерт запікатися на 45 хвилин, щоб з'явилася рум'яна кірочка. Смачного!
Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як приготувати гарбузовий хліб.
Обговорення
Новини
Поділіться своєю думкою!