Рубрики
МЕНЮ
Светлана Шкурупий
Порадуйте членів своєї сім'ї смачною домашньою випічкою. Приготуйте пудинг з гарбуза і сиру, який здивує своїм ароматом і корисними властивостями. Рецептом чудового десерту поділилося видання "Единственная".
Інгредієнти: 350 г гарбуза, 150 г сиру, 2 яйця, 80 г манки, 200 мл молока, 50 мл сметани, 1,5 ч. л. апельсинової цедри, 100 г цукру, ванільний цукор (1 пакетик), вершкове масло (для форми).
Спосіб приготування: Манку попередньо відваріть в молоці та дайте їй охолонути. Візьміть гарбуз, поріжте його на середні шматочки й відваріть 5-8 хвилин. Злийте воду й остудіть гарбуз. За допомогою блендера збийте сир, яйця, сметану і половину цукру, потім додайте остиглу манку і знову збийте. Перекладіть масу в окрему миску. Далі помістіть в блендер зварений гарбуз, цедру апельсина, цукор і ванільний цукор і збийте всі інгредієнти до однорідності.
Розігрійте духовку до 180 градусів. Змішайте гарбузову масу з сирною і відправте в форму для запікання, попередньо змастивши її вершковим маслом. Відправте десерт запікатися на 45 хвилин, щоб з'явилася рум'яна кірочка. Смачного!
Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як приготувати гарбузовий хліб.
Новини