Головна Новини Дозвілля рецепти Просто і смачно: як приготувати яєчню у лаваші
commentss НОВИНИ Всі новини

Просто і смачно: як приготувати яєчню у лаваші

Як в домашніх умовах приготувати яєчню у лаваші: покроковий рецепт смачної та простої страви на сніданок

29 серпня 2021, 09:15
Поділіться публікацією:

Якщо ви втомилися готувати вранці класичну яєчню, то спробуйте трохи змінити рецепт, додавши нові інгредієнти. Наприклад, можна подати яєчню в лаваші. Для цього буде потрібно мінімум часу і всього кілька простих продуктів.

Просто і смачно: як приготувати яєчню у лаваші

Яєчня в лаваші / Фото: goodfon.ru

Що потрібно для рецепта? 4-5 курячих яєць, 2 лаваші, 200 г твердого сиру, 1 пучок свіжої зелені (кріп, петрушка), а також спеції: сіль, перець і інші приправи (на смак).

Спосіб приготування: візьміть твердий сир і натріть його на дрібній тертці, відкладіть в окрему посудину. Потім промийте зелень і дрібно її наріжте. Візьміть лаваш і обріжте його під діаметр вашої сковорідки. Коли інгредієнти підготовлені, можна починати готувати страву. Отже, на сковороду з антипригарним покриттям покладіть перший лист лаваша (нічим не змащуючи). Зверху розбийте яйця, додайте зелень і спеції. І останнім шаром викладіть натертий сир. Можна також за бажанням додати овочі, наприклад, томати або болгарський перець. Тепер покладіть другий лист лаваша, злегка притисніть.

Накрийте сковорідку кришкою і залиште смажитися на 5 хвилин на середньому вогні. Потім за допомогою лопатки акуратно переверніть лаваш, посипте його сиром, що залишився, і знову накрийте кришкою, залишивши страву ще на 5 хвилин на вогні. Все, яєчня готова, можна подавати до столу. Смачного!

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, якщо ви втомилися від класичної яєчні або омлету, тоді спробуйте поекспериментувати й приготувати яєчний пай — це відмінний варіант для сніданку, тому що він дуже ситний, корисний і смачний. Що потрібно для приготування?



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини