Головна Новини Дозвілля рецепти Просто та смачно: рецепт морквяних мафинів з кремом
commentss НОВИНИ Всі новини

Просто та смачно: рецепт морквяних мафинів з кремом

Ці морквяні мафіни виходять дуже ароматними

8 жовтня 2020, 12:00
Поділіться публікацією:

Прості, але в той же час, дуже смачні та корисні морквяні мафіни з кокосовим кремом — це дивовижний десерт для всієї родини. Якщо ви ще жодного разу їх не готували, тоді швидше записуйте рецепт, яким поділилося видання Food.inmyroom.

Просто та смачно: рецепт морквяних мафинів з кремом

Інгредієнти: 250 г моркви, 1 яєчний білок, 1 куряче яйце, 3 ст. л. молока і 3 ст. л. кокосової стружки, 2 ст. л. подрібнених волоських горіхів, 1 ст. л. рослинної олії, 120 г борошна, 1/2 ч. л. розпушувача, щіпка солі, меленої кориці, імбиру, мускатного горіха, 50 г цукру, 1 ч. л. ванільного екстракту, 60 г яблучного пюре (без цукру).

Для крему: 2 ст. л. цукру, 1 ст. л. кокосової стружки, 400 г кокосового молока.

Спосіб приготування: почистьте і натріть на дрібній тертці моркву. В окремій мисці змішайте борошно, розпушувач і спеції: сіль, корицю, імбир і мелений мускатний горіх. В іншій мисці збийте яйце і яєчний білок, додайте цукру, ванільний екстракт і рослинну олію. Ретельно перемішайте і додайте молоко, знову збийте. Потім в суміш додайте яблучне пюре і терту моркву. Всі інгредієнти перемішайте. В отриману масу додайте суміш сухих інгредієнтів, а також кокосову стружку і подрібнені волоські горіхи. Знову перемішайте.

Візьміть формочки для мафінів, викладіть в них тісто і відправте в духовку, розігріту до 180 градусів, на 25-30 хвилин.

Візьміть кокосове молоко і збийте його, додайте цукор і кокосову стружку, продовжуючи збивати. Коли мафіни будуть готові, прикрасьте їх кремом і подавайте на стіл. Смачного!

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як приготувати запечені яблука зі сметаною.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини