Рубрики
МЕНЮ
Светлана Шкурупий
Порадуйте членів своєї сім'ї ароматними курячими крильцями, які без проблем можна приготувати в мультиварці. Завдяки смачному маринаду м'ясо вийде соковитим і ніжним. Що потрібно для рецепта?
фото: sovkusom
Інгредієнти: 1 кг курячих крилець, 1 ст. л. гірчиці, 1 перець чилі, 05 ч. л. чорного меленого перцю, щіпка солі, 4-5 зубчиків часнику, 350 г помідорів, 0,5 ст. соєвого соусу і рослинна олія (для смаження).
Спосіб приготування: спочатку готуємо маринад. Візьміть помідори й наріжте їх кубиками, а перець чилі — якомога дрібніше. Зубчики часнику пропустіть через прес або можете також дрібно нарізати. Змішайте всі ці інгредієнти в мисці. Додайте туди соєвий соус, гірчицю, чорний перець і щіпку солі. Перемішайте все до однорідної маси.
Крильця попередньо помийте й обсушіть, розріжте по суглобах. Складіть їх в одну ємність і змастіть маринадом. Закрийте харчовою плівкою і поставте в холодильник на 2 години. Коли крильця замаринуються, викладіть їх на дно мультиварки, змастивши чашу рослинною олією. Встановіть програму "Випічка" і готуйте 45 хвилин, періодично перевертаючи м'ясо, щоб воно підрум'янилося з двох сторін.
Далі додайте в мультиварку маринад, закрийте і залиште крильця випікатися ще на 25 хвилин. Подавайте страву на стіл разом з гарніром. Смачного!
Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як приготувати курячі стегна в сметані під сиром.
Новини