Головна Новини Дозвілля рецепти Ідея для вечері: рецепт курячих стегон в сметані під сиром
commentss НОВИНИ Всі новини

Ідея для вечері: рецепт курячих стегон в сметані під сиром

Кількість сиру, грибів і сметани ви можете коригувати

12 жовтня 2020, 12:00
Поділіться публікацією:

Курячі стегна, запечені в сметані під сиром — смачна, ароматна та ситна гаряча страва, яка нікого не залишить байдужим. Ніжне м'ясо буде відмінно поєднуватися з грибами та сиром, так що швидше записуйте рецепт, яким поділилося видання "Единственная".

Ідея для вечері: рецепт курячих стегон в сметані під сиром

Інгредієнти: 8 курячих стегон, 1 цибуля, 300 г печериць, 250 г сметани, 150 г твердого сиру, рослинна олія і сіль-перець (на смак).

Спосіб приготування: візьміть курячі стегна та обсмажте їх на рослинній олії до появи золотистої скоринки, попередньо їх поперчивши та посоливши. Після перекладіть м'ясо в форму, змащену маслом і залиште на деякий час. Наріжте дрібно цибулю та обсмажте її на сковороді до золотистого кольору, а після додайте нарізані печериці, готуйте ще хвилин 5-7.

Цибулю і гриби відправте в форму до курки та залийте інгредієнти сметаною, після чого посипте тертим сиром. Розігрійте духовку до 180 градусів і відправте страву запікатися 30 хвилин. Після приготування акуратно розкладіть по тарілках і подавайте на стіл. Смачного!

До слова, для рецепта можна використовувати й курячі гомілки, а кількість сиру, грибів і сметани коригувати, а також можна доповнювати рецепт різними спеціями.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як приготувати курячі стегенця з апельсинами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини