Головна Новини Дозвілля рецепти Поправляємо здоров'я: рецепт смачного «похмільного» супу
commentss НОВИНИ Всі новини

Поправляємо здоров'я: рецепт смачного «похмільного» супу

З похміллям можна впоратися і домашніми методами

2 січня 2021, 12:10 comments1967
Поділіться публікацією:

Після новорічної ночі багато людей страждають похміллям, а при такому стані їсти практично нічого не хочеться. Але представляємо вам рецепт легкого та простого в приготуванні супу, який підходять під визначення "похмільний", а значить швидко поліпшить ваш стан. Що потрібно для приготування?

Поправляємо здоров'я: рецепт смачного «похмільного» супу

рецепт "похмільного" супу / фото: delo-vcusa

В цьому супі хороший набір смаків: кислинка від томатів, солодкість від засмаженої в маслі цибулі, сіль від корнішонів.

Інгредієнти: 150 г яловичини, 1 цибуля, 100 г моркви, 500 г помідорів пелата, 60 г корнішонів, 400 г вареної шинки, 60 г каперсів, 12 оливок, 25 г вершкового масла, 4 шматочки лимона, 10 г цукру, 4 ст. л. сметани, 2 лаврових листки, 400 г сосисок і яловичих кісток, сіль і перець.

Спосіб приготування: візьміть моркву і половинку цибулі, наріжте і підсмажте на сковороді. У каструлю викладіть овочі, додайте м'ясо і кістки, залийте 1,5 л води та поставте на вогонь. Варіть поки м'ясо не буде готове, після закипання додайте лавровий лист, сіль і перець. М'ясо приберіть і відкладіть, щоб охололо. Бульйон процідіть. Наріжте дрібно половинку цибулі, яка залишилася. Консервовані помідори викладіть в тарілку і подрібніть за допомогою блендера. Якщо помідорів немає, можна використовувати томатну пасту.

Вершкове масло наріжте шматочками та розтопіть в сотейнику, всипте туди цибулю і пасеруйте до золотистого кольору. Додайте туди томатне пюре, ретельно перемішайте. Накрийте кришкою і томіть 15-20 хвилин. Корнішони (або звичайні солоні огірки) також наріжте дрібними кубиками, відваріть їх в каструлі хвилин 20, щоб вони не були занадто жорсткі.

Наріжте кубиками також шинку, сосиски та варене м'ясо. Доведіть бульйон до кипіння, покладіть в нього цибулю з томатним пюре. Коли все це знову закипить, додати м'ясо, сосиски й шинку, а також корнішони та каперси. Варіть суп хвилин 5-7, доведіть до смаку за допомогою солі та інших спецій.

У тарілки покладіть очищені від кісточок оливки та часточки лимона. Розлийте суп-солянку, додайте по ложці сметани та трохи дрібно нарізаної петрушки. Смачного!

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як приготувати суп а-ля рамен.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини