Рубрики
МЕНЮ
Светлана Шкурупий
Якщо ви є любителем домашньої кухні, тоді й цей простий рецепт пиріжків з грибами в духовці обов'язково вам сподобається. Для приготування потрібно мінімум часу та інгредієнтів.
Рецепт пиріжків з грибами (фото з відкритих джерел)
Що потрібно для рецепта: 2 склянки борошна 1 яйце, 0,5 води, ¼ ст. л. солі, 250 г цибулі ріпчастої, 250 г грибів, 1 ст. л. сметани, 1 ст. л. оцту.
Спосіб приготування: в першу чергу, займіться грибами. Відваріть їх у підсоленій воді (час варіння грибів розраховують залежно від їх виду). Поки продукт готується, наріжте дрібно цибулю, обсмажте її до золотистої скоринки на олії, додавши в кінці трохи солі та сметану.
Просійте борошно, додайте в неї одне яйце, масло, потім воду, оцет, посоліть і почніть замішувати тісто. Коли воно буде готова, розкачайте його в пласт товщиною 5-7 мм. Змішайте готові гриби з цибулею і викладіть начинку в середину тіста, заздалегідь розділивши його на кілька квадратиків. Краї защіпніть.
Візьміть деко, змастіть його маслом і відправте в духовку, розігріту на 180-200 градусів, на 20-30 хвилин. Все, соковиті та ароматні пиріжки з грибами готові! Смачного!
Нагадаємо, якщо ламаєте голову над тим, щоб смачного і не складного приготувати на обід, тоді записуйте рецепт картопляних рулетів з грибами. Вони виходять дуже ніжними, ситними та смачними. Що потрібно для рецепта?
Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що білий гриб — один з найцінніших і бажаних гостей в кошику грибника. Він дуже смачний і корисний, тому є мало не головним інгредієнтом багатьох страв. Як приготувати ризотто, доповнивши його курячим м'ясом і білими грибами?
Новини