Головна Новини Дозвілля рецепти Обійдеться у копійки: як приготувати смачну домашню ковбасу (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Обійдеться у копійки: як приготувати смачну домашню ковбасу (ВІДЕО)

Як приготувати в домашніх умовах смачну ковбасу: потрібен мінімум інгредієнтів та часу: покроковий рецепт

13 березня 2022, 01:30
Поділіться публікацією:








Ароматна, соковита, домашня ковбаска – що може бути краще? Готується вона швидко і смачно, тому швидше дивіться та записуйте рецепт, яким поділилася "Галочка-кулінарочка".

Обійдеться у копійки: як приготувати смачну домашню ковбасу (ВІДЕО)

Рецепт домашньої ковбаси (фото з відкритих джерел)

Інгредієнти: 1 кг печінки (на свій вибір), 500 г сала, 300 г відвареної гречки, 2 курячі яйця, 3 цибулі, 4 м оболонки, сіль, перець, ½ ч. л. часнику та інші спеції (за бажанням).

Спосіб приготування: у сковороді посмажте сало, дрібно нарізану цибулю, а потім додайте печінку, закрийте кришкою і протушкуйте на середньому вогні близько 20 хвилин. Наприкінці додайте сіль, перець та інші приправи. Отриману масу в гарячому вигляді пропустіть через м'ясорубку, додайте до неї гречану кашу, два яйця і ретельно перемішайте. Якщо до смаку вам все подобається, тоді можна приступати до формування ковбаски.

Наповніть оболонку і перев'яжіть нитками, потім зробіть прокол, щоб вийшло зайве повітря. Опустіть її в підсолену воду на 8-10 хвилин, а потім відправте обсмажуватися на сковороду. Все, домашня ковбаска готова. Смачного!

Нагадаємо, що класичний печінковий торт знайомий багатьом з дитинства своїм незабутнім смаком. До того ж, мабуть, кожна господиня має свій фірмовий рецепт. Але на цей раз пропонуємо трохи адаптувати цю популярну закуску під закони здорового харчування. Фуд-блогер Катя Мулл поділилася рецептом смачного торта з курячої печінки та без майонезу.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що шаурма є класичною вуличною їжею, на сьогодні її можна придбати чи не на кожному кроці. Проте її якість часто викликає сумніви. Тому багато хто воліє готувати її вдома самостійно.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини