Головна Новини Дозвілля рецепти Обід на скору руку: як приготувати рулетики з грибами
commentss НОВИНИ Всі новини

Обід на скору руку: як приготувати рулетики з грибами

Як у домашніх умовах приготувати рулетики з грибами: покроковий рецепт швидкої та смачної страви на обід

11 січня 2022, 11:35
Поділіться публікацією:

Якщо хочете приготувати щось смачне, але часу у вас небагато, записуйте рецепт смачних рулетиків з грибами. Вони соковиті, ситні та відмінно доповнять будь-який обідній стіл. Що потрібно для приготування?

Обід на скору руку: як приготувати рулетики з грибами

Рецепт рулетів з грибами (фото з відкритих джерел)

Інгредієнти: 500 г листкового тіста, 250 г печериць, 120 г твердого сиру, 1 цибуля, 2 яйця, рослинна олія, спеції (за смаком).

Спосіб приготування: гриби та цибуля наріжте дрібними кубиками й відправте смажитися на сковорідку на 5 хвилин додавши трохи олії. Можна приправити трохи сіллю, перцем та іншими спеціями. Далі натріть сир на середній тертці та змішайте його з 1 сирим яйцем.

Далі переходьте до тесту. Розкотіть його в пласт приблизно на 15 х 30 сантиметрів у вигляді прямокутника. Викладайте рівномірно на нього грибну начинку, зверху присипайте сиром, змішаним з яйцем і загортайте тісто з великої сторони всередину. Важливо в кінці добре скріпити кінець тіста, щоб при випіканні рулетики не почали розгортатися під дією високої температури.

Потім розріжте рулет на кільця (товщиною 2 сантиметри) і відправте їх на деко. Зверху кожен рулетик змастіть сирим яйцем і запікайте 20 хвилин при температурі 220 градусів. Все, страва готова! Смачного!

Нагадаємо, якщо захотілося чогось солодкого до чаю, то врятує цей маковий рулет. Бісквіт для такого десерту готується за дві секунди, а начинку можна вибирати на свій розсуд.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що з курячого філе можна приготувати безліч смачних та оригінальних страв. Одним з них є курячі рулетики зі шпинатом та сиром, які тануть у роті та насичують організм корисними вітамінами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини