Рубрики
МЕНЮ
Светлана Шкурупий
Новий рік не за горами, тому настав час подумати, якими стравами прикрашатимете святковий стіл. Здивувати гостей і домочадців можна новим барвистим салатом під назвою "Гранатовий браслет". Що потрібне для приготування?
Салат "Гранатовий браслет" (фото з відкритих джерел)
Рецептом нової страви поділилася сторінка amazing_kulinariya в Instagram.
Для салату потрібні такі продукти: 250 г філе курячого, 2 картоплі, 2 буряки, 2 моркви, 2-3 курячих яйця, 1 цибуля, 200 г гранатових зерен, 200 г волоських горіхів, майонез, сіль, чорний перець і соняшникова олія.
Для початку підготуйте всі інгредієнти. Картоплю, буряки, моркву потрібно помити й поставити варитися у каструлі. Коли овочі охолонуть, очистіть їх і натріть на великій тертці. Розкладіть по різних тарілках. Далі відваріть куряче філе і подрібніть ножем. Те саме зробіть із курячими яйцями. Цибулю потрібно очистити, подрібнити та обсмажити до золотистого кольору на олії. Волоські горіхи також подрібніть.
Візьміть велику тарілку, в її середину поставте склянку, а навколо неї шарами почніть викладати салат у такій послідовності: половина подрібненого курячого філе, терта морква, картопля, третина горіхів, половина буряків, третина горіхів, цибуля, куряче філе, горіхи, яйця. Усі шари потрібно посолити та змастити майонезом. Далі дістаньте склянку та прикрасьте зверху салат гранатовими зернами. Поставте страву на кілька годин у холодильник, щоб вона просочилася. Після цього можна подавати до столу. Смачного!
Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як приготувати салат "Снігова королева".
Новини