Головна Новини Дозвілля рецепти Новий рік з шиком: рецепт закуски з ананасами і блакитним сиром
commentss НОВИНИ Всі новини

Новий рік з шиком: рецепт закуски з ананасами і блакитним сиром

Ця закуска прикрасить ваш святковий стіл

30 грудня 2020, 12:00
Поділіться публікацією:

Святковий стіл неможливо уявити без оригінальних і незвичайних закусок, які підігрівають апетит, готуючи організм до гарячих страв. На Новий рік можна порадувати гостей і близьких закусочним тортом, який здивує своїм вишуканим смаком і прикрасить ваш стіл. Що потрібно для приготування?

Новий рік з шиком: рецепт закуски з ананасами і блакитним сиром

закуска на Новий рік (фото з відкритих джерел)

Інгредієнти: 300 г дріжджового листкового тіста, 150 г блакитного сиру, 100 г курячого філе, 75 г консервованого ананаса, 40 г волоських горіхів, 1 зубчик часнику, 50 мл вершків, 1 яйце.

Спосіб приготування: Візьміть пласт листкового тіста, розкладіть його на деко і наріжте на прямокутники. Змастіть коржі збитим яйцем, зробивши виделкою проколи по поверхні тесту, щоб в процесі випічки коржі зберегли свою рівну поверхню. Відправте їх запікатися в духовку, попередньо розігріту до 190 градусів, на 20 хвилин. Коли коржі будуть готові, дістаньте їх і дайте повністю охолонути.

Тепер підготуйте начинку. Візьміть блакитний сир, розкришите його руками в дрібну крихту і додайте вершки, потім часник, пропущений через прес. Ретельно перемішайте, щоб вийшла маса однорідної консистенції. Курку та ананас наріжте дрібними кубиками, а горіхи дрібно порубайте ножем. До сиру з часником додайте м'ясо, горіхи, ананас і перемішайте.

Візьміть перший корж, нанесіть на нього рівномірно 2 ст. л. начинки, накрийте її наступним коржем і так далі. 1-2 коржі залиште, щоб зробити крихту. З її допомогою змастіть боки листкового торта, прикрасьте ягодами та поставте на годину в холодильник. Все, закуска готова, можна подавати до столу. Смачного!

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як приготувати салат "Граф", який гідно замінить "Олів'є" або "Шубу".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини