Головна Новини Дозвілля рецепти “Наполеон” без випікання: простий рецепт улюбленого торта
commentss НОВИНИ Всі новини

“Наполеон” без випікання: простий рецепт улюбленого торта

Простий рецепт “Наполеону”: як швидко приготувати улюблений торт

сьогодні, 17:45
Поділіться публікацією:

Торт “Наполеон” — класичний торт, який не втрачає своєї популярності десятки років. Є різні варіації приготування десерту — з додаванням ягід чи інших інгредієнтів. Варто зазначити, що “Наполеон” — примхливий торт, однак “лінивий” рецепт підкориться кожному. Як легко приготувати улюблений торт, читайте далі. 

“Наполеон” без випікання: простий рецепт улюбленого торта

"Наполеон". Ілюстративне фото

Для приготування знадобляться наступні інгредієнти:

  • 300 г печива “вушка” (або інше листкове печиво)

  • 2 яйця

  • 100 г цукру

  • 2 ст. л кукурудзяного крохмалю

  • 500 мл молока

  • 100 г вершкового масла

  • 1 ч. л ванільного цукру

Рецепт не передбачає випікання коржів, тож розпочати приготування потрібно з крему:

1. У каструлі з товстим дном збийте яйця з цукром до однорідності.

2. Додайте крохмаль і ретельно перемішайте, щоб не було грудочок.

3. Влийте молоко, поставте на середній вогонь і варіть, постійно помішуючи, поки суміш не загусне до стану пудингу.

4. Зніміть з вогню, додайте масло та ванільний цукор. Перемішайте до повного розчинення масла.

5. Дайте крему охолонути до кімнатної температури.

Після того, як крем охолонув, можна “збирати” торт”. Для цього потрібно:

1. У форму викласти шар печива.

2. Зверху рівномірно нанести шар крему.

3. Потрібно повторювати  шари, поки не закінчаться інгредієнти. Завершити шари потрібно кремом.

4. Посипати верх подрібненим печивом або залишками.

5. Накрити плівкою і поставити в холодильник мінімум на 4 години, а краще — на ніч.

Поради щодо приготування: 

  • Замість печива можна використати готове листкове тісто. Його потрібно спекти та подрібнити. 

  • Крем можна урізноманітнити, додавши трохи згущеного молока або вершків.

  • Торт найкраще смакує наступного дня, коли шари добре просочаться.

Нагадаємо: портал “Коментарі” писав, як приготувати ідеальні біляші.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини