Головна Новини Дозвілля рецепти Літній варіант "Олів'є": як приготувати салат «Дністер»
commentss НОВИНИ Всі новини

Літній варіант "Олів'є": як приготувати салат «Дністер»

Опублікований рецепт легкого літнього салату «Дністер», який може гідно замінити на столі всіма улюбленого «Олів'є»

7 червня 2021, 19:30 comments3964
Поділіться публікацією:

Якщо ви в пошуку цікавого рецепта літньої страви, тоді варто звернути увагу на салат "Дністер", який є чудовою альтернативою класичною "Олів'є". Його можна подавати як легку закуску і як самостійну страву. Що потрібно для приготування?

Літній варіант "Олів'є": як приготувати салат «Дністер»

Рецепт салату "Дністер" (фото з відкритих джерел)

Інгредієнти: 200 г свіжої білокачанної капусти, 200 г червонокачанної капусти, 1-2 курячих варених яйця, 150 г сирокопченої ковбаси або салямі, 150 г зеленого горошку, половина великої цибулини, 2-3 ст. л. майонезу.

Спосіб приготування: помийте овочі, дайте їм обсохнути та приступайте до нарізки. Дрібно наріжте свіжу капусту, потім помніть її руками у великій мисці, щоб вона пустила сік і стала м'якою. В отриману капустяну масу додайте сіль і залиште її на 20 хвилин. З зеленого горошку злийте рідину, цибулю і ковбасу наріжте соломкою, а яйця — кубиками. Змішайте в мисці м'яку капусту, ковбасу, цибулю і яйця. Туди ж додайте горошок, заправте все майонезом, додайте спеції (за бажанням) і ретельно перемішайте інгредієнти. Замість майонезу можна додати сметану. При сервуванні зверху салат можна прикрасити розтертим яєчним жовтком, горошком і листям салату. Смачного!

Нагадаємо, якщо хочете приготувати не тільки смачну, але і корисну страву, і при цьому витратити мінімум часу на кухні, тоді цей рецепт точно для вас. Салат із запечених овочів припаде до смаку навіть капризним вередунам.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що найчастіше для заправки салатів господині використовують майонез, а також оливкову або соняшникову олію. Але якщо вам хочеться якоїсь різноманітності й нових відчуттів, тоді спробуйте приготувати смачні соуси.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини