Рубрики
МЕНЮ
Любовь Блажко
Новий рік навряд чи у когось обходиться без олів'є, шампанського і мандаринів. Традиційний новорічний салат точно не можна назвати дієтичним, тому кваліфікований дієтолог Маргарита Корольова розповіла, як приготувати здорову альтернативу калорійного салату. Все, що для цього потрібно — трохи поміняти інгредієнти, повідомляють РІА Новини.
Олів'є. Фото: freepic.com
Так, майонез краще зробити домашній, а картоплю замінити топінамбуром. Замість ковбаси рекомендується взяти відварне м'ясо курки або індички. Такий склад салату точно не відіб'ється на фігурі і буде дуже ситним.
Також експерт додала, що ті часи, коли потрібно було дивувати своїх гостей розмаїттям страв та напоїв, давно вже пройшли. Зараз можна обійтися кількома незвичайними стравами. Це може бути 2-3 салати, краще свіжі з овочами, з додаванням запеченої індички або телятини. Прикрасити такі салати можна гранатовими зернами, великими креветками, а зверху побризкати соком лимона.
Новини