Рубрики
МЕНЮ
Таисия Ерохина
Якщо в сендвічі хліб замінити на хрусткі запечені скибочки цвітної капусти, то він вийде не тільки смачним, але і більш корисним. Рецепт опублікувало видання "Гастроном".
Фото: theironyou.com
Інгредієнти: 1 невелика головка цвітної капусти, 2 яйця, 150 г тертого сиру, сіль, і перець на смак, 1 ст. л. рослинної олії.
Спочатку необхідно розігріти духовку до 220 градусів. Потім деко застеліть пергаментним папером і змастіть рослинною олією.
Далі цвітну капусту помийте, розберіть на суцвіття. Помістіть в кухонний комбайн або блендер і подрібніть до невеликих крупинок.
Перекладіть капусту в глибокий посуд і готуйте в мікрохвильовій печі вісім хвилин на високій потужності.
Тепер викладіть капусту на кухонний рушник і добре відіжміть.
У мисці змішайте віджату капусту, яйце і трохи сиру. Посоліть і поперчіть.
Після сформуйте з цієї суміші чотири квадратні плоскі скибочки товщиною приблизно 1 см.
Запікайте їх в розігрітій духовці 15 хвилин до золотистої скоринки. Потім вийміть скибочки з духовки, зніміть з пергаменту і дайте охолонути десять хвилин.
Все, можете збирати сендвіч, пересипаючи кожну скибочку капусти тертим сиром.
Раніше ми розповіли рецепт цвітної капусти з перцем і беконом.
Новини