Головна Новини Дозвілля рецепти Корисно і смачно: рецепт сендвіча з цвітної капусти з сиром
commentss НОВИНИ Всі новини

Корисно і смачно: рецепт сендвіча з цвітної капусти з сиром

Такий варіант сендвіча корисніше, ніж традиційний

29 жовтня 2020, 12:00
Поділіться публікацією:

Якщо в сендвічі хліб замінити на хрусткі запечені скибочки цвітної капусти, то він вийде не тільки смачним, але і більш корисним. Рецепт опублікувало видання "Гастроном".

Корисно і смачно: рецепт сендвіча з цвітної капусти з сиром

Фото: theironyou.com

Інгредієнти: 1 невелика головка цвітної капусти, 2 яйця, 150 г тертого сиру, сіль, і перець на смак, 1 ст. л. рослинної олії.

Спочатку необхідно розігріти духовку до 220 градусів. Потім деко застеліть пергаментним папером і змастіть рослинною олією.

Далі цвітну капусту помийте, розберіть на суцвіття. Помістіть в кухонний комбайн або блендер і подрібніть до невеликих крупинок.

Перекладіть капусту в глибокий посуд і готуйте в мікрохвильовій печі вісім хвилин на високій потужності.

Тепер викладіть капусту на кухонний рушник і добре відіжміть.

У мисці змішайте віджату капусту, яйце і трохи сиру. Посоліть і поперчіть.

Після сформуйте з цієї суміші чотири квадратні плоскі скибочки товщиною приблизно 1 см.

Запікайте їх в розігрітій духовці 15 хвилин до золотистої скоринки. Потім вийміть скибочки з духовки, зніміть з пергаменту і дайте охолонути десять хвилин.

Все, можете збирати сендвіч, пересипаючи кожну скибочку капусти тертим сиром.

Раніше ми розповіли рецепт цвітної капусти з перцем і беконом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини