logo_ukra

Coinspot 24.09.2020

BTC/USD

10285.80

ETH/USD

322.41

LTC/USD

43.56

НБУ 24.09.2020

USD/UAH

28.35

EUR/UAH

33.23

RUB/UAH

0.38

comment

Рубрики

comment

МЕНЮ

Головна Новини Дозвілля рецепти Корисна літня страва: гарнір за рецептом українського телеведучого
commentss НОВИНИ Всі новини

Ексклюзив Корисна літня страва: гарнір за рецептом українського телеведучого

Буряк може стати ідеальним гарніром до м'яса, якщо його правильно приготувати

12 серпня 2020, 12:00 comments553

В Україні починається сезон коренеплодів, а значить є відмінні можливості для приготування різних овочевих гарнірів. Варіант гарніру з буряка буде не тільки смачним, але і корисним. Приготувати страву зможе навіть кухар-початківець. Рецептом страви поділився телеведучий проекту "Корисна програма" на каналі "Інтер" Олександр Лук'яненко в інтерв'ю "Коментарям".

Корисна літня страва: гарнір за рецептом українського телеведучого

На 2 порції вам знадобиться 200 грамів молодих буряків, 1-1,5 невеликі головки часнику і 5-6 гілочок чебрецю. Буряк ріжемо на четвертинки і укладаємо на деко в один шар. Часник поділяємо на зубчики та не чистимо, а на обробній дошці трохи придавлюємо плоскою стороною ножа до першого хрускоту. Буряк посипаємо часником і листочками чебрецю, солимо, і відправляємо запікатися в духовку на 30 хвилин при температурі 180 градусів.

Гарнір ідеально підійде до курки або іншого м'яса. Часник спеціально запікається в лушпинні: так аромат виходить тонким і пряним, і можна не побоюватися часникового запаху з рота.

Раніше ми опублікували рецепт кабачкової ікри від кулінара Євгена Клопотенка.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів

Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!