Головна Новини Дозвілля рецепти Італійські експерти розповіли, як правильно приготувати бульйонний кубик
commentss НОВИНИ Всі новини

Італійські експерти розповіли, як правильно приготувати бульйонний кубик

Залежно від сезону ви можете додати до цього рецепту гриби, кабачки, томатну пасту, гарбуз або запашні трави, такі як базилік, чебрець або будь-які інші

31 січня 2022, 02:37
Поділіться публікацією:

Овочевий бульйонний кубик є одним з найбільш уживаних продуктів на кухні і може бути виготовлений в домашніх умовах. Усього кілька інгредієнтів необхідні для одержання повністю натурального кубика зі свіжих овочів та трав, де консервантом є морська сіль. Залежно від сезону ви можете додати до цього рецепту гриби, кабачки, томатну пасту, гарбуз або запашні трави, такі як базилік, чебрець або будь-які інші. Розповідаємо як швидко та просто приготувати корисну овочеву суміш, а також як її зберігати.

Італійські експерти розповіли, як правильно приготувати бульйонний кубик

Рецепт - фото з відкритих джерел

ЯК ЗРОБИТИ ОВОЧНІ КУБИКИ У ДОМАШНІХ УМОВАХ

інгредієнти

Велика морква

3 стручка селери

Цибуля

Пучок петрушки

Морська сіль

Оливкова олія (за смаком).

Нагадаємо, якщо не знаєте, чим здивувати своїх домочадців на обід, тоді приготуйте мусаку — традиційне блюдо з баклажанів, яке користується популярністю в країнах Близького Сходу. І рецептом цієї смачної запіканки поділилася зірка ситкому "Друзі" Дженніфер Еністон. Що потрібно для рецепта? Інгредієнти: 5-6 бульб картоплі, 4 середні баклажани, 1 цибуля, 4 помідори, 400 г м'ясного фаршу, 200 мл 20% вершків, 2 курячих яйця, 200 г твердого сиру, 100 г оливкової олії, а також сіль, перець та інші спеції (за смаком). Візьміть картопля, помийте, очистіть від шкірки і наріжте тонкими кружальцями.

Поставте сковорідку на вогонь, налийте в неї олію та обсмажте в ній картопля (по 2 хвилини з кожного боку). Далі візьміть форму запікання і частину продукту викладіть на її дно. Таким же чином обсмажте кружечки баклажана, а потім викладіть їх на лист, зверху на картопля. Потім посмажте м'ясний фарш (15-20 хвилин), додайте в нього нарізану цибулю та подрібнені помідори. Отриману масу додайте зверху баклажанів. А зверху знову додайте кухлі баклажанів, що залишилися. Далі страву потрібно посолити та поперчити.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини