Рубрики
МЕНЮ
Ольга Чародий
Овочевий бульйонний кубик є одним з найбільш уживаних продуктів на кухні і може бути виготовлений в домашніх умовах. Усього кілька інгредієнтів необхідні для одержання повністю натурального кубика зі свіжих овочів та трав, де консервантом є морська сіль. Залежно від сезону ви можете додати до цього рецепту гриби, кабачки, томатну пасту, гарбуз або запашні трави, такі як базилік, чебрець або будь-які інші. Розповідаємо як швидко та просто приготувати корисну овочеву суміш, а також як її зберігати.
Рецепт - фото з відкритих джерел
ЯК ЗРОБИТИ ОВОЧНІ КУБИКИ У ДОМАШНІХ УМОВАХ
інгредієнти
Велика морква
3 стручка селери
Цибуля
Пучок петрушки
Морська сіль
Оливкова олія (за смаком).
Нагадаємо, якщо не знаєте, чим здивувати своїх домочадців на обід, тоді приготуйте мусаку — традиційне блюдо з баклажанів, яке користується популярністю в країнах Близького Сходу. І рецептом цієї смачної запіканки поділилася зірка ситкому "Друзі" Дженніфер Еністон. Що потрібно для рецепта? Інгредієнти: 5-6 бульб картоплі, 4 середні баклажани, 1 цибуля, 4 помідори, 400 г м'ясного фаршу, 200 мл 20% вершків, 2 курячих яйця, 200 г твердого сиру, 100 г оливкової олії, а також сіль, перець та інші спеції (за смаком). Візьміть картопля, помийте, очистіть від шкірки і наріжте тонкими кружальцями.
Поставте сковорідку на вогонь, налийте в неї олію та обсмажте в ній картопля (по 2 хвилини з кожного боку). Далі візьміть форму запікання і частину продукту викладіть на її дно. Таким же чином обсмажте кружечки баклажана, а потім викладіть їх на лист, зверху на картопля. Потім посмажте м'ясний фарш (15-20 хвилин), додайте в нього нарізану цибулю та подрібнені помідори. Отриману масу додайте зверху баклажанів. А зверху знову додайте кухлі баклажанів, що залишилися. Далі страву потрібно посолити та поперчити.
Новини