Рубрики
МЕНЮ
Светлана Шкурупий
Якщо немає часу приготувати на вечерю щось незвичайне та екстравагантне, тоді скористайтеся звичайним набором продуктів, тільки змініть подачу страви. Наприклад, зробіть запечену картоплю, фаршировану куркою і смачним соусом. Цікава ідея, чи не так? Що потрібно для рецепта?
фото з відкритих джерел
Інгредієнти: 2 курячі грудки (м'ясо без шкіри), 4 великих картоплини, 1 ст. л. борошна, 250 мл молока, 1 ч. л. вершкового масла, 1 ч. л. зернистої гірчиці, 1 стебло естрагону і 50 г шпинату.
Спосіб приготування: попередньо відваріть курячі грудки та наріжте м'ясо на шматочки. Зелень дрібно наріжте. Увімкніть духовку і розігрійте її до 220 градусів. Почистьте картоплю, змастіть її оливковою олією, потім викладіть на деко і відправляйте запікатися на 40 хвилин. За 10 хвилин до того, як зберетеся діставати страву з духовки, займіться приготуванням соусу.
Візьміть сковорідку, додайте вершкове масло і столову ложку борошна і протягом 1 хвилини обсмажують. Потім зніміть з вогню і додайте молоко, ретельно розмішуючи до однорідної консистенції. Поставте сковорідку знову на вогонь, доведіть інгредієнти до кипіння, не забуваючи постійно помішувати. Кип'ятіть 2-3 хвилини, потім додайте гірчицю і нарізану курячу грудку. Все перемішайте, додайте зелень, сіль-перець або інші приправи та готуйте ще хвилини 3.
Вийміть картоплю з духовки, розрізати вздовж, але не до кінця і в поглиблення залийте свій соус та шматочки курки. Подавайте на стіл разом з овочами. Смачного!
Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як приготувати курячі відбивні в "шубці".
Новини