Головна Новини Дозвілля рецепти Страва дня: курячі відбивні в картопляній «шубці»
commentss НОВИНИ Всі новини

Страва дня: курячі відбивні в картопляній «шубці»

Відбивні виходять дуже соковитими та ніжними

14 листопада 2020, 12:00
Поділіться публікацією:

Хочете приготувати на вечерю курячі відбивні? Пропонуємо вам трошки змінити рецепт, посмаживши м'ясо в "картопляній шубці". Ваші відбивні вийдуть дуже соковитими, ніжними та хрусткими. Що потрібно для рецепта?

Страва дня: курячі відбивні в картопляній «шубці»

фото з відкритих джерел

Інгредієнти: 800 г курячого філе, 4 середніх бульби картоплі, 1 яйце, 1 ст. л. майонезу, 2 ст. л. борошна, 1 цибуля, сіль-перець (за смаком), рослинна олія.

Спосіб приготування: візьміть куряче філе, очистіть його від плівок і жиру, а потім поріжьте тонкими пластинами, злегка їх відбийте. Відкладіть філе в окрему тарілку і займіться приготуванням кляру. Почистьте картоплю, натріть її на дрібній тертці, відіжміть від соку. Почистьте цибулю, також натріть на тертці або подрібніть за допомогою блендера. Додайте його в картоплю, а потім збийте туди яйце, додайте майонез і борошно, а також спеції. Ретельно перемішайте.

Візьміть куряче філе та обмокніть у клярі, притискаючи картопляну масу руками, щоб краще взялася. Посмажте м'ясо на добре розігрітій сковорідці до золотистої скоринки. Смачного!

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як приготувати курку в соусі теріякі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини