Головна Новини Дозвілля рецепти Сніданок Мерилін Монро: рецепт яєчного коктейлю
commentss НОВИНИ Всі новини

Сніданок Мерилін Монро: рецепт яєчного коктейлю

Такий коктейль містить багато корисних речовин

10 березня 2021, 08:35
Поділіться публікацією:

Відома кіноактриса, секс-символ 1950-х років Мерилін Монро вважала за краще на сніданок яєчний коктейль. Він дуже простий у приготуванні й багатий на поживні речовини. Якщо хочете повторити ранковий ритуал голлівудської зірки, тоді записуйте рецепт.

Сніданок Мерилін Монро: рецепт яєчного коктейлю

Сніданок від Мерилін Монро (фото з відкритих джерел)

Інгредієнти на дві порції: 4 курячі яйця, 2 чайні ложки цукру і 300 мл теплого молока.

Спосіб приготування: візьміть курячі яйця, розділіть білки від жовтків і покладіть їх по окремих ємностях. Жовтки змішайте з цукром і додайте тепле молоко. Всі інгредієнти ретельно перемішайте. Білки збийте в густу піну й акуратно з'єднайте з молочною сумішшю. Розлийте коктейль у високі склянки, прикрасьте шоколадною крихтою (на свій розсуд) Все, можна подавати до столу. Смачного!

До слова, Мерилін Монро казала про те, що її смакові звички досить дивні. Зірка розповідала, що ставила на електроплиту кухоль молока і йшла в душ, а потім додавала в нього два сирих яйця, перемішувала виделкою і вживала на сніданок. І цей коктейль допомагав їй прокинутися і налаштуватися на новий день.

Варто відзначити, що яєчний коктейль містить багато білка, вітамін В, рибофлавін, кальцій, фосфор і інші цінні елементи. Тому такий варіант сніданку набагато корисніше, ніж, наприклад, порція кукурудзяних пластівців.

Нагадаємо, що лідер партії "Батьківщина", народний депутат Юлія Тимошенко розповіла, що їсть на сніданок і скільки кілометрів може пробігти за годину.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що лікар-дієтолог Анжеліка Дюваль розповіла, чим шкідливі на сніданок бутерброди з ковбасою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини