Головна Новини Дозвілля рецепти Ідея для смачної вечері: рецепт курки в соусі теріякі
commentss НОВИНИ Всі новини

Ідея для смачної вечері: рецепт курки в соусі теріякі

Ця страва здивує вас вишуканим смаком

12 листопада 2020, 12:00
Поділіться публікацією:

Не знаєте, як здивувати гостей і близьких? Тоді приготуйте на вечерю одне з класичних страв східної кухні — курку теріякі, яка вразить своїм неповторним смаком і вишуканим ароматом. М'ясо курки вийде соковитим і ніжним. Що потрібно для рецепта?

Ідея для смачної вечері: рецепт курки в соусі теріякі

фото з відкритих джерел

Інгредієнти: 300 г курячого філе, ½ ст. апельсинового соку, ½ ст. соєвого соусу, 1 ст. л. меду, 1 ч. л. сухого імбиру, 1 ст. л. соняшникової олії, кунжут і ріпчасту цибулю (на смак).

Спосіб приготування: візьміть куряче філе і поріжте на середні шматочки. В окремій мисці змішайте соєвий соус, сік, соняшникову олію, імбир і мед. Ретельно перемішайте всі інгредієнти. Залийте цією сумішшю шматочки курки й поставте маринуватися в холодильник, хоча б на пів години.

Потім нагрійте сковорідку і підсмажте куряче філе (на середньому вогні), але маринад не виливайте. Коли м'ясо буде готовим, на окремій сковорідці розтопіть вершкове масло і додайте туди маринад. Кип'ятіть пару хвилин, а потім полийте їм курку. Зверху посипте нарізаною цибулею і кунжутом. Для гарніру приготуйте рис або локшину. Смачного!

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як приготувати курку з грибами, тушковану в пиві.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини