Рубрики
МЕНЮ
Светлана Шкурупий
Ніжне куряче філе, тушковане в пиві разом з грибами та селерою — відмінне рішення для обіду або вечері. Ця страва дуже смачна і ситна, адже завдяки пиву м'ясо виходить м'яким і соковитим. Якщо ви такого ще не готували, тоді швидше записуйте рецепт, яким поділилося видання "Единственная".
Інгредієнти: 600 г курячого філе, 200 г печериць, 2-3 стебла селери, 2 зубчики часнику, 1 склянка світлого пива, сіль-перець (за смаком), рослинна олія.
Спосіб приготування: Візьміть куряче філе і наріжте його шматочками середнього розміру, посоліть і поперчіть їх, ретельно перемішайте. Печериці наріжте пластинками, а стебла селери — шматочками. Також дрібно наріжте зубчики часнику. Поставте сковорідку на вогонь, додайте рослинної олії та обсмажте м'ясо до білого кольору, потім викладіть його на тарілку.
У цій же сковорідці обсмажте гриби, потім додайте філе, селеру, влийте склянку пива і доведіть до кипіння. Тушкуйте страву на невеликому вогні 10-15 хвилин, потім додайте часник і тушкуйте ще хвилин 10.
Для рецепта краще використовувати світле пиво, тому що темне може надавати м'ясу гірчинку.
Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як приготувати курячі рулети зі шпинатом.
Обговорення
Новини
Поділіться своєю думкою!