Головна Новини Дозвілля рецепти Ідеальний салат для очищення організму: рецепт
commentss НОВИНИ Всі новини

Ідеальний салат для очищення організму: рецепт

Салат Щітка – унікальна страва на основі свіжих овочів, що повною мірою виправдовує свою оригінальну назву

29 січня 2022, 00:30
Поділіться публікацією:

Щоб бути у формі необов'язково виснажувати себе важкими розвантажувальними днями і голодувати. Вашому організму цілком вистачить швидкої терапії, яка очистить кишківник і поверне заповітну цифру на терезах. Салат Щітка – унікальна страва на основі свіжих овочів, що повною мірою виправдовує свою оригінальну назву. Вживання цього простого та смачного салату сприяє очищенню кишківника від шкідливих речовин. Особливо це актуально після святкових застіль або переїдання, пише clutch.

Ідеальний салат для очищення організму: рецепт

Рецепт - фото з відкритих джерел

Вам знадобиться:

Морква 2шт.

Буряк 1 шт.

Капуста 500 г

Оливкова олія 2 ст.л.

Як приготувати детокс-салат?

Існує кілька рецептів салату з різними добавками, але класична версія наступна. Буряк миємо, чистимо і натираємо на дрібній тертці. Всі овочі краще натирати на дрібній тертці, щоб легше салат пережовувати.

Моркву миємо, чистимо і також натираємо на тертці. Білокочану капусту очищаємо і також натираємо на тертці, якщо це здається складним, її можна дуже дрібно нашаткувати ножем.

Всі інгредієнти кладемо в глибокий салатник, додаємо трохи оливкової олії. Надмірна кількість олії не потрібна, це підвищить калорійність страви. Перемішуємо. Краще дати салату трохи постояти в холодильнику, так він буде соковитішим і смачнішим. Смачного!

Нагадаємо, сезон гарбуза у самому розпалі. Колись за його допомогою давали відсіч небажаним нареченим, а тепер готують модні крем-супи і не лише! Гарбуз — універсальний плід, з якого можна зробити все, що завгодно, від супів до десертів. Правильно приготовані страви з гарбуза завжди смачні та корисні для здоров'я. Розігрійте духовку до 200 градусів. Розріжте гарбуз на кілька шматків, очистіть від насіння і змастіть його оливковою олією. Якщо духовка дозволяє, можна запекти цілий гарбуз, також змастивши маслом і зробивши проколи виделкою. Помістіть у духовку. Випікайте 45 хвилин|мінути|.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини