Рубрики
МЕНЮ
Таисия Ерохина
Мікрохвильова піч стане в нагоді на кухні не тільки для розігріву вже готової їжі, а й може допомогти в приготуванні нових страв. Одна з таких — хрусткі овочеві чіпси. Рецептом поділився портал "Гастроном".
Фото: Гастроном
Вам знадобляться такі інгредієнти: одна морква, один буряк, одна картоплина, один помідор, 1 ст. л. майонезу, 1 ст. л. сметани, базилік, орегано, чебрець, кінза, м'ята, сік лайма, цедра лимона.
Овочі помити, почистити і нарізати найгострішим ножем максимально тонко. Також можна скористатися ножем для чищення овочів, або спеціальною теркою.
Викласти овочі на папір для випічки, збризнути їх маслом, посипати сіллю. Відправити овочі в мікрохвильовку на п'ять хвилин при найбільш максимальній потужності.
Остудити овочі (це потрібно для досягнення хрусткої структури).
Поки овочі остуджуються, зробити соус. Для цього змішати в рівних пропорціях майонез і сметану, додати в суміш м'якоть томата, свіжий базилік, часник, оливкову олію, сіль, перець, орегано, кінзу і м'яту, сік лайма і цедру лимона.
Раніше ми поділилися рецептом ідеального осіннього сніданку.
Новини