Головна Новини Дозвілля рецепти Як приготувати ідеальний осінній сніданок: рецепт ситного омлету з овочами
commentss НОВИНИ Всі новини

Як приготувати ідеальний осінній сніданок: рецепт ситного омлету з овочами

Якщо хочеться ситно поснідати, то вам точно варто приготувати такий омлет

11 вересня 2020, 12:00 comments1731
Поділіться публікацією:

Восени ідеальним варіантом для сніданку стане омлет з овочами. Хоч блюдо і просте в приготуванні, але відмінно підійде для любителів ситного сніданку. Рецепт такого омлету опублікувало видання "Гастроном".

Як приготувати ідеальний осінній сніданок: рецепт ситного омлету з овочами

Фото: Гастроном

Знадобляться такі інгредієнти: 5-6 яєць розміру С0, 100 г солоної сухої бринзи, три ст. л. жирних вершків, один великий помідор бичаче серце, одна середня цибулина, 2-3 ст. л. топленого масла, мелений чорний перець.

Почистьте цибулю і наріжте тонкими четвертинками кілець. Помідори наріжте великими часточками. Сир натріть на дрібній тертці.

Далі в сковороді діаметром 24-26 см з антипригарним покриттям розігрійте масло, покладіть цибулю та обсмажуйте його на середньому вогні 3-4 хвилини.

Тепер збийте яйця з вершками до однорідності, але не в піну. Поперчіть, додайте сир і перемішайте.

Потім покладіть на сковороду помідори, обсмажуйте по одній хвилині з кожної сторони.

Після залийте помідори з цибулею яєчно-сирною масою. Перші 30 секунд нічого не робіть — так яйця схопляться знизу. Потім починайте акуратно зрушувати яєчну масу лопаткою, даючи стекти рідині на гарячу сковорідку.

Коли яйця майже приготуються, але поверхня ще буде вологою, вимкніть вогонь і закрийте сковороду кришкою на 2-3 хвилини. Омлет слід подавати гарячим.

За бажанням, можете додати в блюдо смажений бекон або грудинку.

Раніше ми розповіли, як правильно готувати пишний омлет, щоб його смак був як в дитинстві.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини