Головна Новини Дозвілля рецепти Готуємо вдома: рецепт хрустких курячих нагетсів
commentss НОВИНИ Всі новини

Готуємо вдома: рецепт хрустких курячих нагетсів

Такі нагетси виходять м'якими та соковитими

26 серпня 2020, 12:00 comments1672
Поділіться публікацією:

Смачні курячі нагетси можна приготувати легко і швидко в домашніх умовах. Така страва вийде смачною, соковитою і корисною. Рецептом хрусткої закуски поділилася на своїй сторінці в Instagram лікар-дієтолог Ольга Деккер.

Готуємо вдома: рецепт хрустких курячих нагетсів

курячі нагетсы | pinterest.com

Для приготування домашніх нагетсів вам знадобиться: 300 г курячого філе, 150 мл натурального йогурту, 50 мл сметани, 2 ч. л. солодкої паприки, сіль, 1 ч. л. червоного (пекучого) перцю, 1 ч. л. часникового порошку, 1 ст. л. пшеничного борошна, 3 ст. л. крохмалю, олія для смаження, 1 ч. л. сухої аджики.

Спосіб приготування: Візьміть куряче філе і поріжте його на шматочки (1,5 см на 1,5 см). Приправте м'ясо різними спеціями (по 0,5 чайної ложки), ретельно перемішайте і поставте в холодильник на одну годину. Після того як курка промаринувалася, варто зайнятися приготуванням кляру. Для цього візьміть борошно, додайте крохмаль і спеції, які залишилися (паприку, часниковий порошок, суху аджику та інші).

У широкій каструлі з'єднайте натуральний йогурт і сметану і викладіть туди шматочки філе. Ретельно перемішайте їх, щоб вони просочилися і перекладіть в місткість з борошном. Там знову їх перемішайте, обваляйте з двох сторін і викладіть на тарілку, попередньо присипавши її борошном. Залиште так страву на хвилин 8-10.

Поставте на плиту сковороду, влийте рослинну олію (висотою на пару сантиметрів) і починайте обсмажувати шматочки філе до золотистої скоринки з двох сторін. Все, страва готова. Смачного!

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як приготувати вдома ідеальний бургер.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини