Головна Новини Дозвілля рецепти Горішки зі згущеним молоком як у дитинстві: рецепт популярних ласощів
commentss НОВИНИ Всі новини

Горішки зі згущеним молоком як у дитинстві: рецепт популярних ласощів

Смак цього десерту багатьом знайомий з юних років

23 вересня 2020, 12:00
Поділіться публікацією:

Горішки зі згущеним молоком — улюблені ласощі дуже багатьох, що нагадують смак дитинства. Горішки, приготовані своїми руками вдома, виходять набагато смачніше за покупні. Рецептом ласощів поділилися на "Смачно 24".

Горішки зі згущеним молоком як у дитинстві: рецепт популярних ласощів

Інгредієнти: для тіста — ваніль на свій смак, 3,5 склянки (об'ємом 200 г) пшеничного борошна, 1/2 склянки цукру, 230 г вершкового масла, 1/2 ч. л. соди, 2 ч. л. оцту, два яйця; для начинки — волоські горіхи на смак, банка згущеного молока, 100 г вершкового масла.

Спочатку потрібно ретельно просіяти борошно через дрібне сито, щоб не було грудочок. Розтерти вершкове масло з цукром і ваніллю, додати яєчні жовтки. Холодні яєчні білки збити в густу піну і ввести їх в маслянисту масу. Погасити соду оцтом і додати до маси. Все перемішати.

Після невеликими порціями додати до маси борошно і замісити еластичне тісто, яке не липне до рук. Сформувати з тіста кулю, загорнути в харчову плівку і відправити в холодильник охолоджуватися.

Потім розділити тісто на невеликі кульки розміром з волоський горіх. Горішницю змастити маслом і поставити нагріватися на плиті. Викласти кульки з тіста в розігріту форму і випікати по кілька хвилин з кожного боку.

Для приготування крему збити міксером варене згущене молоко з маслом.

Як тільки готові горішки охолонуть, то можна начиняти їх кремом, а в середину покласти горішок. Далі зліпити половинки горішка і викласти на тарілку. Готові горішки посипати цукровою пудрою.

Раніше ми розповіли рецепт десерту за десять хвилин: шоколадний торт в мікрохвильовці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини