Головна Новини Дозвілля рецепти До святкового столу: рецепт пирога «Різдвяне кільце»
commentss НОВИНИ Всі новини

До святкового столу: рецепт пирога «Різдвяне кільце»

Цей пиріг стане справжньою окрасою вашого столу

6 січня 2021, 12:40
Поділіться публікацією:

Якщо втомилися готувати салати й хочете прикрасити свій святковий стіл якоюсь новою та вишуканою стравою, тоді записуйте рецепт пирога "Різдвяне кільце". Готується він швидко і виходить дуже смачним і соковитим. Що потрібно для рецепта?

До святкового столу: рецепт пирога «Різдвяне кільце»

рецепт пирога «Різдвяне кільце» /фото: povar

Інгредієнти: 250 г листкового тіста, 700 курячого філе, 3 яйця, 1 морква, 2 цибулі, 1 зубчик часнику, 1 пучок кропу, 2-3 ст. л. рослинної олії, сіль, перець.

Спосіб приготування: візьміть листкове тіло (необхідно розморозити при кімнатній температурі). Помийте та очистьте овочі, два яйця відваріть, а одне залиште сирим для фаршу. Цибулю і моркву поріжте середніми кубиками, посмажте їх на сковорідці до м'якості. Використовуйте рафіновану олію, додайте дрібку солі.

Куряче філе перетворіть у фарш, для цього можна використовувати м'ясорубку або подрібнювач. У м'ясо додайте смажені овочі, дрібно нарізаний часник і кріп, а також чорний перець, трави та інші приправи (за бажанням) і білок яйця. Якщо фарш вийшов сухим, тоді вбийте в нього ціле куряче яйце. Всі інгредієнти ретельно перемішайте. Дуже ретельно вимішайте фарш, щоб він став в'язким і однорідним.

Візьміть деко, застеліть папером, поставте по центру стакан. За допомогою ложки розкладайте фарш навколо склянки. Вологими руками надайте пирогу гарну форму. Варені яйця поріжте на половинки. Втисніть їх в тісто.

Листкове тісто поріжте смужками, кожну з яких оформите ялинкою або зигзагом. З їх допомогою прикрасьте пиріг, змастіть все жовтком і відправте в попередньо розігріту до 190 градусів духовку на 45 хвилин.

Остудіть пиріг, зніміть з паперу. У центрі накопичується в процесі випічки рідина, це курячий бульйон, його можна просто злити, а потім поливати їм пиріг. Поріжте пиріг шматочками, подавайте його до столу теплим. Смачного!

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як приготувати різдвяний кекс.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини