Головна Новини Дозвілля рецепти Чому не збиваються вершки: прості поради для ідеального крему
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому не збиваються вершки: прості поради для ідеального крему

Чому вершки не збиваються і як зробити їх справді пухкими.

18 січня 2022, 02:36 comments1111
Поділіться публікацією:

Вершки чудово підходять для того, щоб навіть звичайна страва стала особливою. Розповідаємо, як правильно збивати вершки і що робити, якщо вони не перетворилися на олію та були стійкими. Чому вершки не збиваються і як зробити їх дійсно пухкими – про ці питання можна буде забути після кількох простих порад, які не потребують часу чи зусиль. Зате всі ваші десерти і виглядатимуть, і захоплюватися чудово!, передає Радіо MAXIMUM.

Чому не збиваються вершки: прості поради для ідеального крему

Рецепт - фото з відкритих джерел

Як правильно вибирати вершки: вершки повинні бути не менше 30%, інакше вони просто не створять міцних піків і залишаться рідкими. Якщо ви готуєте десерт для важливої події, краще вибирати кілька різних марок вершків, щоб визначити найкращу якість. Від цього фактора також залежить, чи вдасться збити вершки. І посуд, і вершки мають бути холодними (не крижаними), щоб рецепт вдався. Можна на кілька хвилин поставити посудину в морозилку. Краще використовувати міксер, а не блендер, щоб знизити ризики перетворення вершків на олію. Збивати вершки слід під кутом 90 градусів. Час від 3 до 10 хвилин. Можна поступово додавати до вершків ванільний цукор або цукрову пудру вже після появи м'яких піків. Не слід одразу сипати підсолоджувачі.

Згадаймо, без салата "Шуба" важко уявити на святковий новорічний стіл, адже він смачний, простий і швидко готується. Але кухар Анатолій Добровольський розповів, як можна зробити страву ще й кориснішою. Салат виходить дуже калорійний через майонез, тому можна спробувати замінити в рецепті цей продукт. Що знадобиться для "Шуби"? Інгредієнти: 4 відварені бульби картоплі, 2 авокадо великого розміру, 300 г вершкового сиру, 2 середні відварені моркви, 300 г філе оселедця, 4 курячих яйця, 2 великі буряки, 1 червона цибуля, а також сіль, зелена цибуля (у Червона ікра.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини