Рубрики
МЕНЮ
Светлана Шкурупий
Сніданок має бути смачним та ситним, бо заряджає нас енергією на весь день. Якщо ви любите вранці їсти сирники, тоді записуйте рецепт. Така страва вам точно сподобається і якщо зробити все правильно, то вона вийде ідеальною.
Рецепт сирників із манкою (фото з відкритих джерел)
Інгредієнти: 500 г сиру, 2 яйця, 4 ст. л манної крупи, 3 ст. л цукру, сіль, 3 ст. л пшеничного борошна, ½ ч. л харчової соди та ½ ч. л лимонного соку.
Спосіб приготування: візьміть глибоку миску, змішайте в ній сир, манку, цукор, сіль і яйця. Ретельно перемішайте інгредієнти. Дайте суміші постояти хвилин 20-25, щоб манка набухла. Додайте соду (погасіть її лимонним соком) і дайте масі ще постояти 5-8 хвилин. Потім додайте борошно і як слід замісіть.
Сформуйте сирники, обваляйте їх у пшеничній муці. Поставте на вогонь сковорідку, додайте трохи олії та обсмажте сирники з обох боків до появи золотистої скоринки. Все, страва готова! ЇЇ можна подавати зі сметаною, джемом та іншими улюбленими добавками. Смачного!
Нагадаємо, що один із найсмачніших варіантів сніданку, звичайно ж, сирники. Якщо знати нюанси приготування цієї випічки, то ранкові ласощі вийде просто ідеальними. Здавалося б, готувати цю страву простіше, але у кожної господині хоч раз "щось пішло не так". Популярний кухар Євген Клопотенко розкрив рецепт сирників, які завжди виходять.
Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що сніданок – обов'язковий прийом їжі, який дарує заряд енергії та сил на весь день, тому його не можна пропускати. Американські вчені провели дослідження та заявили, що найкраще снідати продуктами, які містять білок.
Новини