Coinspot 27.01.2021
BTC/USD
31366.27
ETH/USD
1277.53
LTC/USD
127.25
НБУ 27.01.2021
USD/UAH
28.30
EUR/UAH
34.40
RUB/UAH
0.40
Рубрики
МЕНЮ
Светлана Шкурупий
Ніжна й м'яка куряча печінка — ідеальний варіант для швидкої вечері. А надати їй вишуканий смак допоможе медово-томатний соус, на приготування якого потрібно мінімум часу і продуктів. Якщо хочете спробувати, тоді швидше записуйте рецепт.
фото: OksanaKiian |: Getty Images/iStockphoto
Інгредієнти: 1 кг курячої печінки, 3 ріпчасті цибулі, 6 зубчиків часнику, 3 ст. л. крохмалю, 70 мл рослинної олії, 1 ст. л. паприка, 120 мл води (окріп) 8 ст. л. соєвого соусу, 4 ст. л. меду, 3 ст. л. томатної пасти та щіпка солі.
Спосіб приготування: поріжте печінку на шматочки й замаринуйте їх за допомогою крохмалю, солі, часнику, паприки та рослинної олії. Ретельно перемішайте і відкладіть на 30 хвилин. Після поставте сковороду на середній вогонь і обсмажте печінку з усіх боків. Додайте цибулі, нарізаної півкільцями й поки вона обсмажується, візьміться на приготування медового соусу.
В окремій мисці змішайте томатну пасту, соєвий соус і мед. Залийте отриману масу окропом і ретельно перемішайте. Залийте цим соусом печінку, закрийте кришкою і тушкуйте 8-10 хвилин.
Подавати страву можна з будь-яким гарніром, але найкраще печінку поєднуватися з картоплею, пастою та овочами. Смачного!
Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як приготувати яловичину, тушковану в пиві.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!
Обговорення
Новини