Головна Новини Дозвілля рецепти Страва дня: рецепт курячої печінки в медовому соусі
commentss НОВИНИ Всі новини

Страва дня: рецепт курячої печінки в медовому соусі

Печінка вийде дуже смачною і апетитною

28 листопада 2020, 12:00
Поділіться публікацією:

Ніжна й м'яка куряча печінка — ідеальний варіант для швидкої вечері. А надати їй вишуканий смак допоможе медово-томатний соус, на приготування якого потрібно мінімум часу і продуктів. Якщо хочете спробувати, тоді швидше записуйте рецепт.

Страва дня: рецепт курячої печінки в медовому соусі

фото: OksanaKiian |: Getty Images/iStockphoto

Інгредієнти: 1 кг курячої печінки, 3 ріпчасті цибулі, 6 зубчиків часнику, 3 ст. л. крохмалю, 70 мл рослинної олії, 1 ст. л. паприка, 120 мл води (окріп) 8 ст. л. соєвого соусу, 4 ст. л. меду, 3 ст. л. томатної пасти та щіпка солі.

Спосіб приготування: поріжте печінку на шматочки й замаринуйте їх за допомогою крохмалю, солі, часнику, паприки та рослинної олії. Ретельно перемішайте і відкладіть на 30 хвилин. Після поставте сковороду на середній вогонь і обсмажте печінку з усіх боків. Додайте цибулі, нарізаної півкільцями й поки вона обсмажується, візьміться на приготування медового соусу.

В окремій мисці змішайте томатну пасту, соєвий соус і мед. Залийте отриману масу окропом і ретельно перемішайте. Залийте цим соусом печінку, закрийте кришкою і тушкуйте 8-10 хвилин.

Подавати страву можна з будь-яким гарніром, але найкраще печінку  поєднуватися з картоплею, пастою та овочами. Смачного!

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як приготувати яловичину, тушковану в пиві.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини