Головна Новини Дозвілля рецепти Страва дня: лимонна паста з кедровими горіхами
commentss НОВИНИ Всі новини

Страва дня: лимонна паста з кедровими горіхами

Паста з лимонною цедрою порадує вас незвичайним смаком

26 вересня 2020, 12:00
Поділіться публікацією:

Коли немає часу і бажання довго стояти біля плити та готувати обід, в таких випадках завжди виручає паста. Але якщо вам хочеться чогось неординарного, тоді розбавте страву незвичайними продуктами. Наприклад, лимонна паста з кедровими горіхами подарує вам ситість і приємний смак. Рецептом страви поділилося видання Eda.

Страва дня: лимонна паста з кедровими горіхами

Інгредієнти: 500 г спагеті, 1 зубчик часнику, 50 г подрібненого чебрецю, ¼ склянки оливкової олії (extra virgin), 2 лимони, ¼ склянки обсмажених кедрових горіхів, велика сіль і чорний перець (на смак).

Спосіб приготування: Помийте лимони, натріть на дрібній тертці їх цедру і вичавіть сік. У мисці змішайте часник, чебрець, оливкову олію, цедру і сік лимонів. Також додайте сіль, перець і підсмажені горіхи. Всі інгредієнти ретельно перемішайте і залиште в мисці на одну годину.

Потім відваріть пасту в каструлі з підсоленою водою до стану аль данте. Злийте, залишивши один стакан води, де варилася паста. Далі перелийте лимонний соус в сотейник і поставте на великий вогонь. Додайте воду з-під пасти, розігрійте, не доводячи до кипіння і зніміть з плити.

Розкладіть пасту і полийте соусом. Зверху посипте свіжомеленим чорним перцем і подавайте на стіл. Смачного!

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як приготувати рис з медом та імбиром.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини