Головна Новини Дозвілля психологія Знаки зодіаку, серед яких найчастіше зустрічаються зрадники
commentss НОВИНИ Всі новини

Знаки зодіаку, серед яких найчастіше зустрічаються зрадники

Утриматися від походів наліво цим знакам зодіаку найскладніше

26 жовтня 2020, 14:39
Поділіться публікацією:

Часом розпізнати зрадника у своєму партнері не так уже й просто. Але якщо підозри вже зародилися, зверніть увагу на його знак зодіаку. Можливо, схильність до зрад в ньому закладена з народження, і протистояти природі, часом, не так вже й просто. Найчастіше, на думку астрологів, зрадники зустрічаються серед Раків, Овнів і Стрільців, пише eg.ru.

Знаки зодіаку, серед яких найчастіше зустрічаються зрадники

Зрадники поміж знаків зодіаку. Фото: fazarosta.com

Рак

Цих милих і спокійних створінь дуже складно запідозрити в зраді. Хоча б і тому, що повірити в те, що Раки здатні на подібне, практично неможливо. Але факт залишається фактом — в тихому болоті чорти водяться. Натура представників цього знака зодіаку настільки загадкова, що вони й самі не до кінця розуміють, навіщо бігають наліво. Адже від природи Раки ще й дуже сімейні люди.

Овен

Овни завжди хочуть мати не просто найкраще, їм потрібен тільки ідеал. Саме в прагненні його відшукати, вони часто бігають від партнера до партнера. Навіть ставши розсудливими, вони продовжують помічати недоліки у своїй другій половинці. А значить, що ризик повернутися до пошуків, завжди великий.

Стрілець

Стрільці в рейтингу зрадників займають зовсім не почесне перше місце. Їм притаманні авантюризм, любов до ризику і пригодам. Саме так вони й сприймають кожну свою зраду. До слова, коли вони одружуються по кілька разів — це не для того, щоб ощасливити своїх обранців. Іноді їм просто набагато цікавіше протягом життя зраджувати різним людям.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, у яких знаків зодіаку в житті почнеться біла смуга в листопаді.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини