Головна Новини Дозвілля психологія Для яких знаків зодіаку листопад стане білою смугою - прогноз астролога
commentss НОВИНИ Всі новини

Для яких знаків зодіаку листопад стане білою смугою - прогноз астролога

Головним щасливчиком місяці стане Скорпіон

26 жовтня 2020, 10:28 comments2642
Поділіться публікацією:

Для одних листопад буде асоціюватися з закінченням календарної осені, для інших — стане початком нового щасливого життя. У кого в наприкінці осені почнеться біла смуга розповіла астролог Василіса Володіна. Серед головних щасливчиків листопада виявилися Скорпіон, Водолій і Риби, пише портал Slovofraza.

Для яких знаків зодіаку листопад стане білою смугою - прогноз астролога

Біла смуга в житті. Фото: cdn.fishki.net

Скорпіон

Листопад — це місяць Скорпіонів, і саме зараз у них з'явиться шанс взяти від життя максимум. Найголовніше, що позаду залишаться всі проблеми в особистому житті. Любов накриє з головою самотніх Скорпіонів, а у тих, хто вже в парі, пристрасть запалає з новою силою. Разом з особистим життям поступово налагодиться ситуація і в інших сферах. Представники цього знаку зодіаку нарешті зможуть здійснити те, про що давно мріяли.

Водолій

Водоліям все ж доведеться зіткнутися з певними труднощами. Але в кінцевому підсумку вони отримають все, що забажають. Успіхи чекають в особистому житті, у професійному — гроші потечуть рікою. До речі, балансувати між відносинами і кар'єрою майже не доведеться — ви зробите свій вибір легко і все складеться якнайкраще. Також астролог радить вже зараз спланувати майбутню подорож, щоб точно втілити його в життя.

Риби

У Риб в листопаді з'явиться шанс відновити стосунки, які були зруйновані через безглузду помилку. А на деяких чекає нове світле почуття, яке накриє їх з головою. Біла смуга для Риб почнеться і в кар'єрі. Дуже висока ймовірність, що вам запропонують дуже привабливу роботу або посаду. У підсумку, ви отримаєте те, що по праву заслужили.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, як швидко визначити свій психологічний вік.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини