Головна Новини Дозвілля психологія П'ять якостей, які чоловіки цінують у жінках
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять якостей, які чоловіки цінують у жінках

Психологи визначили кілька жіночих якостей, які привертають увагу чоловічої статі

3 серпня 2021, 15:00
Поділіться публікацією:

Сексуальна зовнішність або вміння приготувати смачний борщ? Успіхи в кар'єрі або високий рівень IQ? Що ж найбільше приваблює чоловіків у жінках?

П'ять якостей, які чоловіки цінують у жінках

Що чоловіки цінують у жінках (фото з відкритих джерел)

Вона доглядає за своєю зовнішністю

Йдетьсяе не про модельні параметри, а звичайний догляд: красиві та доглянуті нігті, волосся, запах. Усе це чіпляє погляд чоловіків. А якщо дівчина не піклуватися про свою зовнішність, то навряд чи хлопець захоче дізнатися її внутрішній світ. Для чоловіка не важливо, скільки коштують ваші туфлі, сумка та інші beauty- і fashion-тонкощі, йому хочеться поруч бачити впевнену в собі дівчину, яка випромінює сексуальність.

Вона вміє бути щасливою

Якщо ви відчуваєте себе нещасною і чекаєте, що ось-ось з'явиться у вашому житті чоловік, здатний вас нарешті ощасливити, — ви глибоко помиляєтеся. Чоловіків приваблюють жінки, які вміють радіти дрібницям, зберігають внутрішню гармонію попри стреси, страхи та самотність.

Вона не намагається змінити чоловіка

Представники сильної статі не люблять, коли їх намагаються підлаштувати "під себе". Як би це парадоксально звучить, але, щоб надихнути чоловіка на зміни, жінці потрібно прийняти його таким, яким він є. А для цього потрібна мудрість і велике терпіння. Однак з такими жінками чоловіки дійсно розкриваються і заради них готові на великі вчинки.

Вона не прагне бути правою

Чоловіки дуже цінують жіночу мудрість і здатність поступатися, йти на компроміси. Адже, як то кажуть, не той щасливий, хто правий, а той правий, хто щасливий.

Вона вміє хвалити

Захоплення і похвала здатні надихати чоловіка, надавати йому сил і бажання діяти заради своєї коханої. Схвалення їм необхідне як повітря, навіть якщо йдеться про крихітний забитий цвях.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як зрозуміти, що чоловікові від жінки потрібен тільки секс.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини