Головна Новини Дозвілля психологія Яку користь для здоров'я несуть обійми
commentss НОВИНИ Всі новини

Яку користь для здоров'я несуть обійми

Обійми покращують психічне та фізичне здоров'я людини

21 січня 2021, 19:40
Поділіться публікацією:

Відомий український психолог та експерт шоу "Від пацанки до панянки" Наталія Борисова детально розповіла, чому обійми корисні не тільки для нашого психічного, а й фізичного здоров'я.

Яку користь для здоров'я несуть обійми

В чому полягає користь обіймів. Фото: 24 канал

Пані Наталія пояснила, коли людина обіймається, в її крові збільшується кількість гемоглобіну. Це в свою чергу підіймає імунітет та допомагає організму бороти хвороби, навантаження та стрес.

Окрім того, під час обіймів виділяються гормони щастя — ендорфіни та речовина окситоцин. Саме ці сполуки відповідають за наш настрій та дарують почуття безпеки та задоволення.

Обійми знімають напруження, яке накопичилося протягом дня. Тому аби бути здоровим та щасливим варто обійматися з рідними та близькими людьми.

До того ж коли людина має достатню кількість обіймів, вона відчуває себе більш успішною та реалізованою.

Нагадуємо, що переможниця шоу "МастерШеф-2", що на телеканалі СТБ, Єлизавета Глинська на своїй сторінці в Instagram розповіла, як визначити якісний шоколад за складом, а також зізналася, що зробити це досить-таки непросто. Глинська стверджує, що найчастіше в магазинах вона купує чорний шоколад, адже по-справжньому якісний продукт легше ідентифікувати, ніж інші види шоколаду. Як обрати якісний продукт читайте на нашому сайті.

Попередження про те, що куріння вбиває, відоме багатьом. Та не всі знають, що негативний вплив сигарети мають ще й на сексуальне життя. Спеціалісти розповіли, чому саме шкодить звичка курити. Подробиці читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" розповідає, що побачила жінка під час клінічної смерті. Її розповідь вас шокує.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини