Головна Новини Дозвілля лайфхаки Як визначити якісний шоколад - відповідь переможниці "МастерШеф"
commentss НОВИНИ Всі новини

Як визначити якісний шоколад - відповідь переможниці "МастерШеф"

За словами експерта, під час вибору шоколаду варто уважно вивчити його склад

18 січня 2021, 17:05
Поділіться публікацією:

Переможниця шоу "МастерШеф-2", що на телеканалі СТБ, Єлизавета Глинська на своїй сторінці в Instagram розповіла, як визначити якісний шоколад за складом, а також зізналася, що зробити це досить-таки непросто.

Як визначити якісний шоколад - відповідь переможниці "МастерШеф"

Як визначити якісний шоколад - фото з відкритих джерел

Глинська стверджує, що найчастіше в магазинах вона купує чорний шоколад, адже по-справжньому якісний продукт легше ідентифікувати, ніж інші види шоколаду:

"Його легко ідентифікувати — варто тільки подивитися на склад: що в ньому міститься. На першому місці серед інгредієнтів завжди вказують те, чого в продукті більше. В чорному шоколаді це повинно бути какао терте, потім какао-масло, цукор і лецитин — все! " — написала експерт.


Переможниця кулінарного проекту також зізналася, що знайти на полицях супермаркетів хороший шоколад з низьким вмістом цукру дуже непросто. За її словами, навіть в "суперчерному" і "супернатуральному" продукті в інгредієнтах на першому місці стояв цукор. Експерт зазначила, що знайти якісний шоколад їй вдалося через 30 хвилин пошуків.

Нагадаємо, що любителі щодня побалувати себе порцією шоколаду можуть навіть не здогадуватися, що відбувається з їх організмом в цей час. Для того щоб він приносив здоров'ю максимальну користь, потрібно правильно підійти до вибору даної солодощі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що існує мало солодощів, від яких можна відчувати себе настільки ж добре, як від чорного шоколаду. Він містить в своєму складі невелику кількість цукру, корисні жири, а також антиоксиданти. Американські дієтологи вивчили дослідження, в яких доводиться користь шоколаду, і представили основні результати суспільству.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Vlad

18 січня 2021, 17:12

На хорошем шоколаде обычно написано "Рошен" )))


Новини