Головна Новини Дозвілля психологія Які знаки Зодіаку в березні отримають потужну підтримку зірок
commentss НОВИНИ Всі новини

Які знаки Зодіаку в березні отримають потужну підтримку зірок

Життя цих знаків Зодіаку зміниться в кращу сторону

4 березня 2021, 08:10 comments16454
Поділіться публікацією:

Астрологи кажуть, що в поточному березні під захистом Вищих сил опиняться шість знаків Зодіаку. Вони звикли завжди розраховувати на себе, але в цей раз Всесвіт надасть їм потужну підтримку. Кому ж так пощастило?

Які знаки Зодіаку в березні отримають потужну підтримку зірок

Яких знаків Зодіаку підтримає Всесвіт (фото з відкритих джерел)

Тельці, Терези, Риби

У середу, 3 березня, Уран з'єднався з Венерою, а це хороший знак для Тельців, Терезів і Риб — їм буде надана допомога Вищих сил. Представників цих знаків чекають позитивні життєві зміни. Буквально на новому місці у них з'являться нові можливості для реалізації, а проблеми почнуть вирішуватися самі собою. Рибам посміхнеться удача в справах, пов'язаних з красою та іміджем, Терезам Всесвіт допоможе в їх роботі, а Тельці — вирішать свої фінансові труднощі. В середині березня представників цих знаків Зодіаку чекають хороші зміни в особистому житті.

Леви, Близнюки, Діви

З 16 березня потужну підтримку зірок почнуть відчувати Леви. Люди, народжені під цим знаком, відчують приплив енергії, у них відкриється "друге дихання" і тоді вони дадуть собі раду з будь-якої складної ситуації. Не виключено, що допомога прийде звідти, звідки ви її зовсім не чекаєте. Під кінець місяця пощастить також Близнюкам і Дівам. З'єднання Меркурія з Ураном добре відіб'ється на їх роботі та особистому житті. Може статися щось таке, що переверне кардинально їх життя (в хорошому сенсі).

Нагадаємо, що відома болгарська провидиця Ванга розповіла, які знаки Зодіаку, на її думку, вважаються найнебезпечнішими через те, що мають сильний дар.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що астролог назвав кольори сили для кожного знака зодіаку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини