Головна Новини Дозвілля психологія Названо три знаки Зодіаку, які Ванга вважала небезпечними
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо три знаки Зодіаку, які Ванга вважала небезпечними

Ванга намагалася менше спілкуватися з представниками цих знаків

8 січня 2021, 07:35 comments96062
Поділіться публікацією:

Болгарська віщунка Ванга назвала три знаки Зодіаку, які, на її думку, вважаються найнебезпечнішими, і вона намагалася обмежити спілкування з представниками цих знаків. Про кого йде мова?

Названо три знаки Зодіаку, які Ванга вважала небезпечними

які знаки зодіаку вважаються найнебезпечнішими / фото: vesti

Скорпіон

Цей знак вважається одним з найбільш таємничих і незрозумілих для оточуючих. Його представники, на думку Ванги, володіють вродженим даром передбачення і не терплять брехні. З ними дуже складно сперечатися, тому що у Скорпіонів завжди знаходяться аргументи, які доводять їх правоту. Представники цього знака готові на дуже багато, щоб опинитися в центрі уваги, зокрема використовувати гіпноз або наслати порчу на конкурента. За словами представниці, силами Скорпіона можуть керувати лише вони самі.

Лев

Цей знак зодіаку вважається амбітним і гордим. Його представники дуже працьовиті й докладають максимум зусиль для того, щоб підкорити світ, адже вони жадають того, щоб ними всі захоплювалися. Леви мають гострий розум, завжди прагнуть до перемоги, і на думку Ванги, можуть бачити майбутнє, тому їх не можна обманювати. Але при цьому, представники цього знака не вміють керувати своєю силою, тому становлять небезпеку.

Риби

Цей знак зодіаку дуже рішучий і впевнений у собі. Провісниця сказала, що Риби завжди готові до нових перемог і прагнуть підкорювати нові вершини. За її словами, вони мають екстрасенсорні здібності, які допомагають їм не потрапляти в "пастки". Представники цього знака Зодіаку дуже хороші психологи, а також вони спокійні й добродушні люди.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що астролог назвала найуспішніший знак зодіаку у 2021 році.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини